AVTALE I BOKS: Ole Bakurowitz, Country Manager ColliCare, Lasse Bjørnerud, Salgsdirektør E-Commerce StrongPoint AS, Jacob Tveraabak, CEO StrongPoint ASA, Knut Sollund, CEO ColliCare og Tom Jarle Dehkes, Nova Retail.

Leverer AutoStore til ColliCare

ColliCare skal automatisere lageret sitt i Vestby.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

StrongPoint ASA har blitt valgt ut av ColliCare Logistics AS til å utvikle og installere en AutoStore-løsning i selskapets lager i Vestby.

- Vi er svært stolte over å kunngjøre avtalen med ColliCare etter en omfattende anbudsprosess. At StrongPoint har blitt valgt ut til å utvikle og installere AustoStore-løsningen er et bevis på vårt omdømme som leverandør av høy kvalitet og enestående kundeservice, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint.

Prosjektet vil bli ledet av StrongPoint med støtte fra selskapets strategiske partner Hörmann Logistik.

- «ColliCare har en offensiv visjon, som skal forbedre kundenes konkurranseevne gjennom innovative og integrerte logistikkløsninger. Vi er stolte av å bli med dem på denne reisen og å utvikle deres første automatiseringsanlegg, som skal bidra til videre vekst ved å øke hastigheten og kapasiteten på deres logistikkløsning, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint.

Avtalen har en verdi på cirka 30 millioner kronerog forventes levert i 1. kvartal 2023.

Powered by Labrador CMS