FIATAs Mr. Vice President, Ole Andreas Hagen, og NHO LT-sjef, Are Kjensli, på plass i Cape Town og på FIATAs verdenskongress 2019.

På plass i Cape Town

FIATAs Mr. Vice President, Ole Andreas Hagen, og NHO LTs adm. direktør Are Kjensli er på plass i Cape Town og på verdenskongress 2019.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Her skal Hagen møte i styret, og jeg møter kollegaer som leder tilsvarende organisasjoner i andre land, forteller NHO LT-sjefen til Mtlogistikk.

Forholdet mellom USA og Kina, Brexit, og hvordan dette påvirker verdenshandelen er sentrale tema.

Fokus på muligheter

- Vi merker en økt usikkerhet i bransjen som følge av dette. Så her det mer fokus på mulighetene enn begrensningene, sier Kjensli.

Logistikk-fremtiden avgjøres på FIATA World Congress, og hvor teknologi og logistikk møtes.

Fjorårets kongress i New Dehli hadde over 1500 deltagere. Det forventes ikke færre deltagere i Cape Town 1.-5. oktober.

Mr. Vice President

PostNords kommunikasjonsdirektør, Ole Andreas Hagen, ble som norsk delegat for NHO Logistikk og Transport (NHO LT) valgt til FIATAs Vice President på verdenskongressen i Malaysia for to år siden ble.

Hagen understreker at det er mye logistikk-lærdom å hente innen kompetanseheving på FIATA-kongressene.

FIATA organiserer hvert år FIATA World Congress, alternativt i en av sine fire geografiske regioner, Afrika/Midtøsten, Amerika, Asia/Stillehavet eller Europa.

Den ble første gang arrangert i 1926, og har siden vært samlet 52 ganger med globale topprepresentanter og beslutningstakere innen logistikksektoren.

Tar pulsen på verdens-logistikken

Kongressene tar pulsen på verdenslogistikken gjennom internasjonalt samarbeid, informasjonsutveksling, innovasjon og sektorutvikling.

FIATA World Congress har blitt en internasjonal plattform hvor interessenter i global logistikk samles under ett tak for å utveksle meninger og bekymringer.

FIATA er den mest prestisjefylte begivenheten i den globale logistikk- og transportindustri.

Ifølge Vice President, Hagen, er logistikk ryggraden i alle økonomier, og som bidrar til en effektiv, kunderettet og kostnadseffektiv flyt av varer som alle kommersielle sektorer er avhengige av.

En av verdens vakreste byer, Cape Town, er blant annet kjent for sin havn i naturlige omgivelser i Cape Floristic Region.

"Where Technology and Logistics Meet" er årets kongresstema. Her holdes fokus på ny teknologi og forstyrrende innovasjon, og hvordan dette påvirker logistikk- og spedisjonsindustrien over hele verden.

Powered by Labrador CMS