Både Airsped på Gardermoen og Altus i Moss er blitt til Best Global Logistics Norway (BGL).

Fra Airsped og Altus til BGL

Både Airsped på Gardermoen og Altus i Moss har blitt til Best Global Logistics Norway (BGL).

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Begge de norske speditørselskapene ble i fjor kjøpt opp av BGL, en uavhengig global 3PL-leverandør som tilbyr komplekse logistikkløsninger.

Maritimt fotfeste

Nå har de tatt navnet til selskapet Best Global Logistics som har hovedbase med kontorer og terminal i Nederland. Selskapet har solid fotfeste i den maritime industrien, men betjener også en rekke andre næringer.

Global Transport Solutions (GTS) er morselskapet til 4PL- og 3PL-leverandøren BGL, og som i fjor kjøpte opp både Altus Norge og Airsped.

Foruten på Gardermoen og i Moss har det globale speditør og logistikk selskapet BGL kontorer og lagerfasiliteter i alle verdenshjørner, med hovedkontor i Amsterdam, og med avdelinger i Rotterdam og Dubai.

Direktør i BGL-gruppen er John Burgstra.

«Forsvinner» etter 37 år

Martine Nilsen-Moe, Commercial Director Nordics i BGL forteller oss at det selvsagt er litt spesielt når en speditør som Airsped «forsvinner» etter 37 år. Men forsikrer oss at både menneskene og lokasjonen er den samme, og at vi skal fortsette å tilby den gode servicen vi er kjent for. I tillegg skal vi kunne tilby flere spesialiserte tjenester og ha mulighet til å konkurrere om større kunder.

Viderefører tradisjonen

Martine Nilsen-Moe, Commercial Director Nordics i BGL forteller oss at det selvsagt er litt spesielt når en speditør som Airsped «forsvinner» etter 37 år.

Logistikk selskapet BGL viderefører tradisjonen i både Airsped og Altus med å skreddersy globale logistikkløsninger for godstransport på fly, båt, tog og bil.

Begge selskapene har menneskeressurser med solid erfaring, fleksibilitet og ytelse i forsyningskjeden.

Altus Norge har vokst til å bli en sterk internasjonal aktør på logistikkløsninger. Selskapet står langt sterkere i dag med en rekke verdiskapende tjenester og muligheter sammen med markedslederen innen marine logistikk og spedisjon, GTS.

Vi spurte Martine Nilsen-Moe, Commercial Director Nordics i BGL om hva hun og kollegene i Best Global Logistics kan tilby bransjen. Og hvorfor kunden skal velge BGL.

– BGL er spesialist på integrerte operasjoner som lagring og transport av komplekse og tidskritiske varer og tjenester. BGL har en global dekning gjennom kontorene på flere steder i verden og gjennom et omfattende nettverk av langsiktige og godt kvalifiserte partnere. Vi kan kombinere globale kapasiteter med lokal kunnskap, sier Nilsen-Moe og fortsetter: - Vårt oppdrag er å sørge for full tillit hos kundene gjennom komplette og pålitelige tjenester med konkurransedyktige priser, uten å gå på bekostning av kvaliteten på tjenestene.

Commercial Director Nordics Martine Nilsen-Moe og Operations Manager Vegard Tvedt i BGL representerer nå en uavhengig global 3PL-leverandør som tilbyr komplekse logistikkløsninger.

– Og hva er visjonen?

- Vår visjon er ikke å være den største, men den beste i bransjen. Vi jobber mot kontinuerlig innovasjon og vi tar miljøet og det sosiale fellesskapet seriøst. Vi behandler kunder, agenter og leverandører på samme måte som vi ønsker å bli behandlet selv. Service, klare kommunikasjonslinjer og kundetilfredshet er vår hovedprioritet. Akkurat nå, og i fremtiden, avslutter Martine Nilsen-Moe.

På BGL-avdelingen på Gardermoen har hun med seg ringreven Petter Fausko, Operations Manager Vegard Tvedt og Sales Executive Øyvind F. Taraldlien.

Powered by Labrador CMS