Fra venstre: Odd Hannestad, logistikkdirektør Ahlsell, Tom Erik Hauger, styreleder ColliCare, Trond Høyer, transportsjef Ahlsell.
Fra venstre: Odd Hannestad, logistikkdirektør Ahlsell, Tom Erik Hauger, styreleder ColliCare, Trond Høyer, transportsjef Ahlsell.

Signerte en av Norge største transportavtaler

Ahlsell gjorde en grundig gjennomgang av sin transport, og valgte to aktører som transportleverandører i Norge.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ahlsell er en av Norges største grossister innen VVS, VA, Elektro, arbeidstøy, verneutstyr, verktøy og festemateriell til profesjonelle brukere, og har således en omfattende og krevende logistikk.

Ahlsell valgte nylig å gå bredt ut for å kartlegge hvilket potensial de ulike landsdekkende og regionale aktørene kunne tilby løsninger som tilfredsstiller deres krav til servicegrad og miljøvennlige distribusjonsløsninger. Til slutt falt valget på to aktører som leverandører av transporttjenester i Norge, DB Schenker og ColliCare.

Peter Stangeland i DB Schenker gleder seg over fornyet tillit fra Ahlsell.
Peter Stangeland i DB Schenker gleder seg over fornyet tillit fra Ahlsell.

- Vi er veldig godt fornøyd med det som har fremkommet av gode løsninger på vårt transportbehov, spesielt med hensyn til at de miljømessige forhold settes høyt på dagsorden av transportørene – dette ser vi på som svært positivt, sier logistikkdirektør Odd Hannestad i Ahlsell.

- Vi er stolte av at Ahlsell har valgt oss som leverandør på en stor andel av sine distribusjonsområder. Ahlsell er en av Norges største transportkjøpere med en krevende og kravstor logistikk som krever tett samarbeid og løsningsorienterte samarbeidspartnere. Vi i ColliCare Logistics AS mener at nøkkelen til et konstruktivt samarbeid ligger akkurat her, hvor vi sammen skaper løsninger, forutsetninger og forutsigbarhet for Ahlsell og deres kunder, sier Tom Erik Hauger, styreleder i ColliCare.

DB Schenker har vært transportleverandør til Ahlsell de siste årene, og er svært glad for fornyet tillit.

- Schenker AS er ydmyke og stolte over at Ahlsell velger å forlenge samarbeidet. Samarbeidet har vart i 10 år, og vi begynner å kjenne hverandre godt. Gode samarbeidspartnere utfordrer og komplementerer hverandre, og dette har vi lykkes sammen med Ahlsell. Vi ser frem imot det videre langsiktige arbeidet, sier salgs- og markedsdirektør i DB Schenker, Peter Stangeland.

Powered by Labrador CMS