Karstein Ahlin er ny toppsjef i Volvo Trucks Norge.
Karstein Ahlin er ny toppsjef i Volvo Trucks Norge.

Wilson trekker seg - Ahlin tilbake i Volvo Trucks

Karstein Ahlin er ansatt som administrerende direktør for Volvo Trucks Norge. Han erstatter Torbjörn Wilson, som trekker seg fra stillingen på grunn av personlige årsaker.

Publisert Sist oppdatert

Det er bare en måned siden det ble kjent at svenske Torbjörn Wilson hadde fått jobben som administrerende direktør i Volvo Trucks Norge, og han begynte i jobben 1. juni. Nå er det klart for nytt skifte, etter at Wilson har trukket seg fra stillingen. 

Inn kommer en gammel ringrev i Karstein Ahlin. 

- Karstein Ahlin har lang erfaring i Volvo Norge, og gjorde en strålende jobb som fungerende administrerende direktør, sier Anna Müller, styreleder i Volvo Norge. Selv om det forelå andre planer for han i Volvo-konsernet, ser vi at Ahlin vil være den perfekte lederen for det norske markedet.

 Ahlin ble ansatt i Volvo Norge tilbake i 2014 som Transport Solution manager, men steg raskt i gradene, og siden 2016 har han hatt stillingen som direktør for servicemarked. Fra det ble kjent at Waldemar Christensen tok over som Vice President Sales and Offering på hovedkontoret i Gøteborg, var Ahlin fungerende administrerende direktør i det norske markedet.

Ahlin ser selv fram til å ta fatt på denne jobben

- Nå var jeg egentlig på vei til andre utfordringer i Volvo, men jeg var ikke i tvil når denne muligheten oppsto, nå gleder jeg meg til å ta fatt på en spennende reise sammen med de ansatte i Volvo Norge og vårt forhandlerapparat.

- Vi står foran en spennende høst med lansering av hele fire nye lastebiler, som både vi, våre forhandlere og ikke minst kundene våre har store forventninger til, avslutter Ahlin.

Karstein Ahlin tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

Powered by Labrador CMS