NYTT PÅ INNSIDEN: Interiøret kan by på flest nyheter i oppdaterte Crafter.

Crafter med integrert ChatGPT

VOLKSWAGEN NYTTEKJØRETØY: Oppdateringene er særlig synlige på innsiden når Volkswagens store varebil kommer i oppgradert utgave.

Publisert Sist oppdatert
VOLKSWAGEN CRAFTER: Bestillingene åpnet i februar på oppgraderte Crafter.

På utsiden er det ikke mye som er nytt, men på innsiden er det oppdateringer både når det gjelder programvare og maskinvare. Et av høydepunktene er cockpitens totale makeover, som nå er utstyrt med den nyeste generasjonen av infotainmentsystemer. Blant de mange nye funksjonene finner vi det digitale cockpitet, et multifunksjonsratt, elektronisk parkeringsbrems og diverse assistentsystemer. En av de mest spennende tilleggene er den digitale stemmeassistenten med integrasjon av ChatGPT, som lover en enda smartere og mer intuitiv brukeropplevelse.

Den nye Crafter-modellen kommer som standard med digitale instrumenter, kjent som Digital Cockpit, og du velger mellom skjermalternativ på 10,3 eller 12,9 tommer.  Skjermene er basert på den nyeste modulære infotainment-matrisen (MIB) og har et nyutviklet grafisk grensesnitt. 

ChatGPT

Som tilvalg kan du få et nytt online stemmekontrollsystem for flere funksjoner, med integrasjon av ChatGPT, som reagerer på naturlige stemmekommandoer. 

CHAT GPT: Stemmestyringen skal bli bedre ved å bruke ChatGPT.

Videre er håndbrekket og bryteren for automatgir, sammen med kontrollene for lysfunksjoner, knappene i området rundt midtkonsollen og alle lufteventiler, redesignet for forbedret brukervennlighet og estetikk.

Standard- og valgfrie hjelpesystemer

Alle nye Crafter-modeller vil ha følgende systemer om bord som standard i fremtiden:
Front Assist (autonom nødbremsing inkludert syklist- og fotgjengerovervåking)
Lane Assist (fileholding system)
Dynamisk veiskiltdisplay
Fartsbegrenser
Akustisk parkeringsavstandskontroll for det bakre området.

Dette får du som tilvalg:
Travel Assist vil være tilgjengelig som et alternativ for Crafter for første gang. I kombinasjon med Travel Assist introduseres også Emergency Assist i Crafter.

Powered by Labrador CMS