Unils lager ligger i Våler i Østfold.
Unils lager ligger i Våler i Østfold.

Unil + Logent = Sant

Unil fortsetter sitt langvarige samarbeid med Logent.

Publisert

– Det er flere årsaker til at vi forlenger med Logent. Pris spiller selvsagt en rolle men ikke minst er dette et samarbeid som har foregått i mange år. Vi har bygd opp en relasjon over tid og det gir trygghet, sier supply chain manager i Unil Jarle Hagen.

Logent har rundt 3000 ansatte i Norge og Sverige og leverer en rekke tjenester innen logistikk, som bemanning, konsulenttjenester, lagerdrift, tollhåndtering og helhetsløsninger for logistikkjeden.

– Det er fantastisk for oss å få denne kontrakten og fortsatt ha Unil med på laget. Vi har brukt tid på å komme frem til en god og forutsigbar avtale for både kunde og leverandør. Logistikk er en bransje med mange variabler å ta hensyn til, men det handler om å gi kundene gode forutsetninger, trygghet og stabilitet over tid. Det er viktig at vi lykkes med vår del for at Unil skal ha den flyten de er avhengig av på lageret, sier direktør i Logent Norge, Kenneth Thoresen i en pressemelding.

Unil er en et logistikksenter som eies av Norgesgruppen, og håndterer i all hovedsak vareflyt og markedsføring av NorgesGruppens egne merker – totalt over 2500 produkter.

Vi er godt fornøyde med Logent, deres tjenester og deres ansatte, sier Jarle Hagen, supply chain manager i Unil.
Vi er godt fornøyde med Logent, deres tjenester og deres ansatte, sier Jarle Hagen, supply chain manager i Unil.

– Vi beveger rundt én million paller i året og lageret omsetter for flere milliarder kroner årlig. Vi er helt avhengige av personer som kan hoppe inn i en jobb raskt. Vi er godt fornøyde med Logent, deres tjenester og deres ansatte. I tillegg har vi fått lov til å være med på å påvirke dem over tid, for å få det slik som vi ønsker, sier Hagen om den nye avtalen som er løpende.