TO SYSTEM: BFAB kan nå levere opplegg for både luft og hydraulisk styring av baklem på krokkasse.

To systemer på baklem

BFAB kan nå levere en smart løsning på sine krokkasser. Side om side sitter to sylindre for baklemmen. En for luft og en for hydraulikk.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vanligvis har krokbilene enten luft eller hydraulikk for å kunne styre baklemmen. Dermed må det tilpassede kasser til for hver enkelt bil. Og dem går det ikke an å bruke om hverandre.

BFAB leverte den første krokkassen med både luft- og hydraulikksylinder i mars. Hammerfest kommune, som var kunden, er typisk. De har to krokbiler, en med luft og en med hydraulikk.

– Fordelen med en slik løsning er at du kan bruke krokkassene om hverandre uavhengig av hvilken bil det gjelder. Denne løsningen kan vi nå tilby på alle typer krokkasser som dumper, grus, asfalt og snø, sier daglig leder i BFAB, Pål Kristiansen.

Er plass nok

For å få løsningen med to typer baklemutløser monteres de to sylindere side om side. Det er det plass til under krokkassene uten å gjøre noen ytterligere tilpasninger.

BFAB leverer alt i kasser for krokløftere og liftdumpere, samt sjøcontainere. For alle dumper- og lettdumperkasser er det Hardox 450 det går i.

Powered by Labrador CMS