PARTNERE: Fra venstre: Børge Østnes (LIS), Terje Hals (Renthall), Rune Dammeyer (LIS) og Remi Johannessen (LIS)
PARTNERE: Fra venstre: Børge Østnes (LIS), Terje Hals (Renthall), Rune Dammeyer (LIS) og Remi Johannessen (LIS)

Renthall og LIS med samarbeid

GÅR SAMMEN: Renthall vil tilby lagerhaller ferdig innredet med reoler fra LIS.

Publisert

Lager og Industrisystemer (LIS) og Renthall inngikk like før jul et strategisk samarbeid, der sistnevnte kan leie ut et totalkonsept med hall og reoler til ulike typer bransjer.

– Vi skal skreddersy haller for å få minst mulig luft, med mest mulig lagerareal i så små haller som mulig. Da kommer kunden kostnadseffektivt ut av det, sier daglig leder i Renthall, som er en del av Hallmaker-Gruppen AS, Terje Hals.

God match

LIS og Renthall passer egentlig som hånd i hanske, eller hylle i hall, om du vil. Mens Renthall har lagerhaller, har LIS alt som tenkes kan av lagerinnredning. Ved at Renthall nå kan tilby LIS-produkter direkte til kunde oppnås mange fordeler, forteller Hals.

– Vi ønsker å tilby en «one stop shop» for kunden, der vi tilbyr en totalløsning. Vi kan ordne alt fra grunnarbeid til å sette opp hallen, og nå også tilby en fullverdig innredning, sier Hals.

MANGE MULIGHETER: Renthall leier ut ulike typer haller til blant annet offshore-, industri- og logistikk-aktører.
MANGE MULIGHETER: Renthall leier ut ulike typer haller til blant annet offshore-, industri- og logistikk-aktører.

Daglig leder Rune Dammeyer i LIS gleder seg til å kunne tilby sine produkter i et litt nytt marked.

– Mange av våre kunder ser et potensial i og etterspør slike løsninger. Vi får en ny forhandler i et litt annerledes marked enn det vi er vant med, sier han.

Det er også en fordel at leverandøren av innredningen kan komme inn på et tidlig tidspunkt i prosessen.

– Vi kan komme inn tidlig mens prosjektet er på tegnebrettet, og optimalisere dette. Det er slik vi liker å jobbe, sier Dammeyer.

– Én aktør

I utgangspunktet er samarbeidet tenkt for utleievirksomheten i Hallmaker Gruppen, som er Renthall. Men det kan også strekke seg over i potensielle salgsprosjekter, da i regi av Rubb AS. Noe av poenget er imidlertid at en kunde som trenger et lagerareal av midlertidig karakter skal kunne ha tilgang til dette uten å gjøre en stor investering.

– Nå vil det være mulig for oss å bake prisen på reoler inn i en leiesum, slik at hele kostnaden kan tas på driftsbudsjettet til kunden, sier Terje Hals.

– Dessuten vil kunden kunne forholde seg til én aktør. Service på både porter, hall og reoler gjøres av via ett kontaktpunkt. Det er kostnadseffektivt både for kunden og oss, legger han til.