Stig Rich Pedersen skal lede den nye avdelingen i Oslo.
Stig Rich Pedersen skal lede den nye avdelingen i Oslo.

Tschudi-satsing på prosjektlast

Åpner ny avdeling i Oslo.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra august vil Tschudi Logistics Norway utvide sitt tjenestetilbud med løsninger for prosjektlast. Stig Rich Pedersen skal lede satsingen.

- Vårt hovedbusiness her i Oslo er i øyeblikket alkohol-import. Men vi jobber også tett på daglig basis med våre kollegaer fra andre Tschudi Logistics-kontorer. Vårt team samarbeider om ulike oppgaver reletart til alle typer logistikkprosjekter. Spesielt bidrar vi med å løse store prosjektlaster rundt om i verden, sier Christian Klemmetsen, som er administrerende direktør.

- Dette betyr at vi er på bølgelengde med bransjen. Planen om å utvide tjenestetilbudet her i Norge, har vært der lenge, og ble utsatt på grunn av covid-19, men nå virker markedsmulighetene å være passende, sier Klemmetsen.

Stig Rich Pedersen har lang erfaring fra prosjektlast, og bør være godt egnet til å lede den nye avdelingen.

- Jeg har jobbet intenst med store prosjekter de siste 16 årene. Jeg gleder meg til å utvikle dette her i Norge, og jeg ser sikker på at vi vil få mange oppgaver å løse. Jeg mener at oppsettet med samarbeidende avdelinger over grensene og Tschudis søsterselskap gir et godt grunnlag som vi kan bygge på, sier Pedersen.

Tschudi Logistics er heleid av Tschudi Shipping Company AS og har hovedkontor i Oslo og avdelinger i Oslo, Göteborg, Aarhus, Turku, Tallinn, Szczecin, St. Petersburg, Qingdao, Odessa og Maputo

Powered by Labrador CMS