Alf Kristian Amundsen er mannen bak Logistikkgruppen AS som står bak løsningen Profrakt.

Profrakt med Mystore-samarbeid

Mystore, landets største leverandør av netthandelsplattformer, inngår et strategisk samarbeid med Profrakt.

Publisert Sist oppdatert
Lars Jacobsen er administrerende direktør i MyStore, som har 1600 nettbutikker i porteføljen.

Avtalen gjør at Mystores rundt 1600 nettbutikker i Norge får tilgang til Profrakts fraktløsninger gjennom et langsiktig samarbeid.

– Avtalen med Profrakt markerer et paradigmeskifte for våre kunder. Alt det tekniske er klart og implementert, og vi kan nå tilby våre 1600 nettbutikker markedets enkleste fraktløsning. Ikke bare er forholdene lagt til rette for at de skal kunne spare penger, men også få frigjort kapasitet til å konsentrere seg om det de kan best – å drive butikk, sier Lars Jacobsen, administrerende direktør i Mystore. 

Gjennom det nylig inngåtte samarbeidet kan nettbutikkene ved et tasteklikk enkelt bytte over til Profrakts automatiserte fraktløsning. 

– Vi er veldig stolte over å annonsere dette viktige samarbeidet med Mystore – og må samtidig benytte anledningen til å skryte av deres tekniske team for utrulling og implementering. Frakt for nettbutikker skal være enkelt, og nå blir det potensielt enklere enn noen gang for de 1600 nettbutikkene i Mystores portefølje, sier Alf Kristian Amundsen, administrerende direktør i Profrakt.

Profrakt har store ambisjoner for 2023 etter et 2022 der logistikkselskapet mer enn tidoblet omsetningen og resultatet. Ambisjonene for året er nok en dobling med en topplinje på over 100 millioner kroner.

– Til tross for mer krevende tider for norsk netthandel, kjenner vi på en sterk etterspørsel i markedet. Det er fordi vi gjør nettbutikkene mer lønnsomme gjennom å forenkle og effektivisere den daglige driften. Det er teknologien, i samspill med vår dyptgående bransjekunnskap, som er vårt virkelige konkurransefortrinn. Takket være komboen er vi godt i rute for å nå våre hårete mål for året, avslutter Amundsen.

Powered by Labrador CMS