Solceller på taket skal bidra til bærekraft ved det nye 3PL-lageret i Norrköping.

PostNord bygger stort 3PL-lager

PostNord utvider i hett, svensk 3PL-marked.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Sverige er PostNord markedsleder innen 3PL-tjenester og har lenge hatt behov for mer plass på grunn av økt etterspørsel. Nå bygges et nytt 3PL-lager på 62.500 m² i Norrköping, 13 mil sydvest for Stockholm. Lageret skal gi utvidelsesmuligheter, øke effektiviteten og gi eksisterende kunder, som Stadium Outlet, flere nye fordeler.

– Vi kan nå tilby nye kunder en fleksibel lagerløsning som oppfyller fremtidens krav til autoamtsierng, miljøsertifisering og energieffektivitet. Dessuten gir Norrköpings geografiske posisjon oss fordeler som kan tiltrekke nye kunder og utvide eksisterende samarbeid, som med Stadium, sier regionsjef i PostNord TPL, Daniel Eriksson i en pressemelding.

Norrköping ligger godt plassert for å tilby effektive logistikkløsninger for kunder i Sverige og Norden for øvrig. Nærhet til gode forbindelser med både bil, båt, tog og fly, samt nærhet til godslinjene mellom Malmö og Göteborg og Stor-Stockholm, gjør det ifølge PostNord til en ideell lokasjon for 3PL-virksomhet i Sverige.

Powered by Labrador CMS