Den offisielle åpningen av Postens Oslo City HUB ble foretatt av Postens konsernsjef Tone Wille og byrdsleder Raymond Johansen.
Den offisielle åpningen av Postens Oslo City HUB ble foretatt av Postens konsernsjef Tone Wille og byrdsleder Raymond Johansen.

Nye klimasatsinger fra Posten

Åpnet sin City Hub i Oslo og annonserte innkjøp av 90 nye elektriske kjøretøy.

Publisert

Nå ligger de der som perler på en snor, de såkalte City Hub-ene til DB Schenker, DHL Express og Posten på Filipstad i Oslo. DB Schenker har distribuert miljøvennlig med elektriske varebiler og sykler i to år, og mens DHL Express åpnet sin hub forrige uke, åpnet Posten sin denne uken.

- Åpningen av Oslo City HUB markerer en viktig milepæl for oss i Oslo. Nå blir all pakke- og postlevering innenfor ring 2 fossilfri. Det er også en stor glede å fortelle at vi nå har bestilt 90 nye elektriske kjøretøy som skal benyttes til pakkelevering i hovedstaden. Dersom disse blir levert som avtalt vil all pakke- og postlevering i hovedstaden skje med fossilfrie kjøretøy innen nyttår, fortalte Postens konsernsjef Tone Wille i forbindelse med åpningen.

Med åpningen av Oslo City HUB vil Posten levere ut rundt mellom 15 000 og 20 0000 pakker i uken fossilfritt, i Oslo sentrum. I forbindelse med åpningen av Oslo City HUB erstattes åtte fossildrevne kjøretøy med åtte elektriske varebiler.

Den offisielle åpningen av Oslo City HUB ble foretatt av Postens konsernsjef Tone Wille og byrådsleder Raymond Johansen.

- Jeg veldig glad for å være her når Posten enda engang viser at de er en del av løsningen. Det er sammen med framoverlente næringsaktører at vi når våre klimamål, så byrådsleder Raymond Johansen.

Powered by Labrador CMS