Slik skal bygget se ut når det står ferdig i 2022.

Bygger nytt for NDI i Vestby

Pareto Eiendomsfellesskap AS oppfører nytt lagerbygg på Vestby for NDI Norge AS.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordisk Dekk Import As (NDI) har vokst ut av sine eksisterende lokaler i Spydeberg, og nå flytter de til et nytt 23.000 stort lager i Vestby. Prosjektet innebærer en samlokalisering av NDI sine eksisterende lagerbygg på Østlandet til Vestby Næringspark Øst.

- Vi er stolte over å ha vunnet denne leieavtalen i konkurranse med en rekke andre eiendomsutviklere. Sammen med NDI har vi kommet frem til løsninger som ivaretar deres behov og som gjør bygget svært fleksibelt og attraktivt for langsiktig eierskap. Vi har signert en rekke nye leieavtaler på Vestby den siste tiden og dette prosjektet bekrefter næringsparkens stadig økende attraktivitet, sier Jonathan Barfod, partner og investeringsdirektør i Pareto Alternative Investments AS i en pressemelding.

Det nye lageret blir liggende vis-a-vis med det nye lageret til Optimera, som nå er under oppføring, på en tomt Pareto Eiendomsfellesskap kjøpte tidligere i år.

I vår laget MT denne oversikten over tomtene på Vestby Næringspark Øst. NDIs nye lager skal bygges på tomt 4. OBS: eierforholdene kan være forandret siden vi laget denne oversikten.

Veidekke Logistikkbygg er valgt som entreprenør og estimert ferdigstillelse for prosjektet er sommeren 2022. Kontrakten er en totalentreprise verdt ca. 185 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi er svært glade for at vi endelig har landet denne avtalen med Pareto. Vi har for lenge siden vokst ut av våre lokaler i Spydeberg. Samtidig benytter vi anledningen til å optimalisere vår logistikk på Østlandet ved å slå sammen avdelingene i Oslo og Noresund til ett stort sentrallager, sier Torbjørn Skilbred Aune, Driftssjef NDI Norge AS.

- Bygget blir skreddersydd etter vårt vareutvalg og logistikk, og vil romme alle varegrupper i NDI Norges sortiment i tråd med ambisjonen om å være den ledende leverandøren av dekk, felger og hjul i Norden. Vi har stor tro på vår posisjon i det norske markedet framover som en uavhengig leverandør med sterk leveringsevne. Sentrallageret er derfor dimensjonert for vekst i årene som kommer. Vår øvrige lagerstruktur vil bli oppretthold, sier Aune.

Powered by Labrador CMS