NIMAs styreleder Svein-Egil Hoberg har hatt tøffe utfordringer de to siste årene.

Nima Utdanning konkurs

Etter svikt i omsetningen de siste to årene er NIMA Utdanning AS konkurs.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er gjort flere forsøk med betydelige tiltak for å redusere kostnadene, men styret har måttet melde pass hvor selskapet ikke har klart å opprettholde en forsvarlig drift. Generalforsamlingen i NIMA Utdanning AS har på dette grunnlaget besluttet å avvikle selskapet.

NIMA Forbund som representerer Norges ledende fagmiljø innen innkjøp og supply chain, fortsetter imidlertid virksomheten.

I over 100 år har NIMA vært en sterk pådriver for å fremme innkjøp som fag og profesjon. Gjennom faglige nettverksmøter og kursvirksomhet har NIMA vært et naturlig møtested for både medlemmer og kunnskapstørste innkjøpere.

Supply Chain- og innkjøpsfaget har utviklet seg til en profesjon og et strategisk verktøy for ledelsen i alle moderne organisasjoner.

Nima er i dag et landsdekkende nettverk bestående av over 2000 medlemmer som jobber med innkjøp, offentlige anskaffelser, forsyning og logistikk, i de fleste bransjer innen både privat- og offentlig sektor.

Opprustning

Det er bare vel et halvår siden Torill Bergseth ble ansatt som fagansvarlig, logistikk i NIMA for å ruste opp logistikkvirksomheten i organisasjonen. Bergseth har blant annet mangeårig erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver i NHO, de siste ti årene som kompetanseleder i NHO Logistikk og Transport.

NIMAs styreleder Svein-Egil Hoberg uttalte følgende:

- Bergseth kommer inn i organisasjonen på et spennende tidspunkt hvor vi blant annet er i gang med revitalisering av våre kurstilbud. Vi er glade for å ha henne ombord, og ser frem til en spennende reise for NIMA inn i 2017.

Powered by Labrador CMS