Onsdag ble de første pakkeboksene satt ut i Alta. Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten, sier dette markerer starten på arbeidet med å doble antall utleveringssteder for pakker i gamle Finnmark fylke.

Første pakkeboks i Finnmark

I løpet av det kommende halvåret vil Posten mer en doble antall utleveringssteder for pakker i Finnmark.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sentralt i den nye storoffensiven står Postens nye selvbetjente pakkeboksen hvor kundene kan hente pakker hele døgnet. Onsdag ble de første pakkeboksene utplassert i Alta.

- Alta er det stedet i Finnmark hvor vi har størst vekst i pakker fra netthandelen og det er derfor naturlig at de første pakkeboksene utplasseres her. Allerede i neste uke kan innbyggerne i Alta hente pakker fra nettbutikker på fem nye steder, i tillegg til dagens Post i butikk. Før sommeren vil det bli utplassert pakkebokser på ytterligere 16 steder i gamle Finnmark fylket, sier Kenneth Tjønndal Pettersen som er pressesjef i Posten.

Posten har nå pakkebokser på over 1200 steder i Norge. I løpet av året skal antallet steder dobles. Totalt vil Postens kunder kunne hente pakker fra opp mot 4000 utleveringssteder over hele Norge, som da vil bestå av både betjente og selvbetjente løsninger.

Alta er de stedet i Finnmark hvor det har vært størst vekst i pakker fra netthandelen det siste året. Lebesby og Hammerfest på de neste plassene.

Powered by Labrador CMS