Eksempel på hvordan en reachstacker kan se ut før og etter renovering.
Eksempel på hvordan en reachstacker kan se ut før og etter renovering.

Gir de tunge maskinene lenger liv

Med sitt nye konsept «NCN Heavy handling upcycling» ønsker N.C. Nielsen å tilby oppussing av gamle tungtrucker.

Publisert Sist oppdatert

N.C. Nielsen har stor erfaring med vedlikehold og renovering av maskiner, inkludert innbyttemaskiner og utleiemaskiner. Nå tilbys renovering av maskiner som eies av kundene.

– Vi lanserer konseptet med reachstackere, terminaltraktorer eller trucker som har en del timer på baken, uansett hvilket maskinmerke det er snakk om. Vi erstatter slitte maskinkomponenter med nye og originale reservedeler, og hvis det er mulig, sender vi delene til renovering i henhold til Reman-konseptet. Kunden vil oppleve at de får en renovert og nylakkert maskin i retur, med nesten samme stand som da den var ny, forteller landssjef Claus Lilleholt hos N.C. Nielsen.

N.C. Nielsen tilbyr at «upcycling»-prosjektet kan bli gjennomført på maks seks uker, der mekanikerne vil jobbe intenst med å få Heavy handling-maskinen kjøreklar igjen. For å sikre oppetiden kan kunden i denne perioden velge å leie en maskin fra N.C. Nielsen for å dekke behovet.

– Vi går nå ut i markedet med et gjennomarbeidet konsept, der vi tar vare på de forretningsmessige fordelene til kundene våre. Vi ønsker selvsagt å gjøre vår del for å ta vare på miljøet, spare på råstoffene, redusere CO2-utslippet og samtidig imøtekomme kundenes ønsker for renoveringen av maskinen, forteller salgssjef Geirmund Rundhaug hos N.C. Nielsen AS.

Maskinrenoveringen utføres av tekniske eksperter som allerede er kjent med maskintypene. Prosessen med rådgivning, beregninger og totalrenovering utføres i egne produksjonsanlegg, slik at «upcycling»-prosjektet blir økonomisk attraktivt og gir en bedre avskrivningsprofil på maskinen.

Powered by Labrador CMS