Avdukket flunkende ny Caddy

POZNAN (MTlogistikk.no): VW har oppdatert sin mestselgende varebil med mye godsaker.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Foran et stort presseoppbud ble Norges mestselgende varebil de siste årene, VW Caddy avduket.

Det er nye sikkerhetssystemer, nye motorer, nytt interiør og ny front som utgjør mesteparten av endringene på bilen. Totalt er ca. 60% av bilen fornyet.

Som tidligere vil Caddy bli levert med enten forhjulsdrift eller i 4Motion-utgave.

Bilen vil bli levert med 4 dieselmotorer fra 75 – 150 hk, tre bensinmotorer fra 84-105 hk og i en CNG-utgave med 110 hk.

- Vi har store forventinger til denne bilen i Norge, sier Håkon R. Fergestad, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Rundt 1,5 millioner av forrige generasjonen Caddy er solgt de siste elleve årene, og nå er det endelig klart for oppfølgeren fra Volkswagen Nyttekjøretøy. Bilen, som passer like godt som varebil som privatbil, er perfeksjonert på alle områder, står det i pressemeldingen fra importøren.

- Nye Caddy er proppet med ny teknologi, som nye EU6-kompatible motorer og andre innovative løsninger. Inngangsmodellen har en TSI-motor med 84 hestekrefter, mens det tilbys fire TDI-varianter med alt fra 75 til 150 hestekrefter. TDI-variantene er det som vil utgjøre 80% av salget i Norge, sier produktsjef Pål Pettersen.

Det laveste forbruket får du i Caddy Bluemotion, som er spesialdesignet for urbant bruk.

- Med et minimumsforbruk på mindre enn 0,4 liter per mil setter denne bilen en ny standard i klassen, også de andre motoriseringene får en betydelig reduksjon i forbruk sammenlignet med dagens modeller. De nye motorene utgjør i tillegg en vesentlig bedring i utslippene som følge av at EU6 utslippsnorm er standard, forteller Pettersen.

Se bilder av den nye bilen: 

 

 

Powered by Labrador CMS