Skisse på ny Caddysom skal lanseres i begynnelsen av 2020.

Caddy fornyer

HELT NY?: I første kvartal 2020 skal Volkswagen vise frem 5. generasjon av Caddy. Skissene viser at bilen får et helt nytt utseende.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Caddys ble først vist frem som en pickup i 1979, bygd på Golf. Bilen fikk en brå avslutning da Bosnia-krigen brøt ut i 1992 og produksjonen ved fabrikken i Sarajevo stoppet helt opp.

Det var først ved introduksjonen av 2. generasjon i 1995 at bilen ble til en varebil. Dette var en rebadging av VWs datterselskap Seat som hadde utviklet en varebilvariant av Inca. 

i 2003 kom den første "egne" Caddyen på markedet med 3. generasjon av bilen.Samtidig ble produksjonen flyttet til Poznan i Polen.

Dagens Caddy generasjon ble lansert i 2010, men har gjennomgått flere ansiktsløftninger som har gjort at bilen fremdeles fremstår relativt moderne.

5. generasjon

Designet på bilen blir mer markant med skarpere linjer enn tidligere dersom skissene stemmer.

De første skissene fra Volkswagen gir en indikasjon på hvordan nye Caddy vil se ut. I følge meldingen er ingen skruer i bilen urørt. Dersom disse tidlige skissene av bilen er representative vil den nye generasjonen skille seg vesentlig fra dagens utgave. Bilen skal fremstå mer sportslig med en litt skrå taklinje og vesentlig smalere A-stolpe. 
Bakpartiet av bilen blir preget av en slank LED-signatur som går rundt hele bakvinduet og all belysningen sitter høyt oppe.

Caddy vil fortsatt bli levert med både tett bakluke og dobbeltdører i varebilversjonen. Skissen indikerer vesentlig større hjul enn tidligere og moderate luftinntak i grillen kan være en indikasjon på at vi går mot elektriske drivlinjer. 

Powered by Labrador CMS