1000 elektriske Maxus ankom Drammen

Tidenes største forsendelse av kinesiske biler er på plass i Norge, fordelt på 500 personbiler av typen Maxus Euniq MPV, og 500 av el-varebilen Maxus e-Deliver 3.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frem til nå har Maxus hatt stor suksess med el-varebiler i det nordiske markedet, og har etter hvert fått mange seriøse logistikkaktører på kundelisten.

Nå kommer den elektriske personbilen Maxus Euniq MPV. Med rekkevidde på inntil 356 km (WLTP), 7-seter, god bagasjeplass og mulighet for både takstativ og hengerfeste, kan dette bli en poplær bil på det norske markedet.

El-varebilen Maxus e-Deliver 3 ble lansert for det nordiske markedet i sommer, og siden da har det blitt solgt over 1.000 biler. Maxus Euniq MPV har forhåndsolgt over 400 biler.

Drammen Havn ble fylt opp av Maxuser denne helgen.
Drammen Havn ble fylt opp av Maxuser denne helgen.

- Stadig flere oppdager fordelene ved å velge elektrisk bil, og markedet er i stor vekst, både i person- og varebilsegmentet. For varebiler er det ekstra mange fordeler, ikke bare sparer man drivstoff-, bom, - service og parkeringskostnader, man sparer også tid ved å kunne kjøre i kollektivfeltet, sier salgssjef i Maxus Norge, Bernhard Jahnsen.

- Vi har fylt opp lagrene våre, og har biler tilgjengelig for rask levering av begge modeller. I motsetning til andre bilprodusenter hvor det er knyttet stor usikkerhet rundt tilgang på biler og batteriproduksjon, vil Maxus kunne skilte med tilnærmet ubegrenset tilgang på både bil og batteriproduksjon, legger han til.

Powered by Labrador CMS