Erik Outzen (til venstre) i Maritech og Ivar Driveklepp i Tussa ser frem til et godt samarbeid.

Inngår strategisk partnerskap

Programvareselskapet Maritech inngår nytt samarbeid med Tussa IKT om ASP-tjenester til logistikksegmentet.

Publisert Sist oppdatert

Partnerskapet er spesielt rettet mot kunder som fortsatt bruker on-premise-løsningen Timpex TMS, og som tidligere har hatt driftstjenester via Hatteland, opplyser Maritech i en pressemelding.

Erik Outzen, Business Development i Maritech, forteller de har stor tro på samarbeidet.

- Vår filosofi er å alltid jobbe med de beste, og det er derfor vi har valgt Tussa IKT. Vi kjenner dem godt, og de har et solid rykte for å levere stabile IT-tjenester med et svært høyt service- og sikkerhetsnivå. Vi ønsker nå å gjøre et løft på partnersiden på drift, og heve kvaliteten på leveransen til de av kundene våre som fortsatt har behov for ASP, sier han.

Han forteller videre at er Tussa veldig gode på andre områder, som Microsoft 365 og integrasjoner, dette gjør at de kan være en relevant partner for alle kundene til Maritech, på områder som ikke har spesifikt med våre systemer å gjøre. 

- De bygger også i Azure, foruten i eget datasenter, så nå får on-premise-kundene muligheten til å få alt på samme innlogging, som e-post, SharePoint og våre Timpex-løsninger.

- Vi ser fram til et langsiktig samarbeid der vi sammen med Maritech kan tilby en god og framtidsrettet løsning knyttet til Timpex-applikasjonen, sier Ivar Driveklepp, administrerende direktør i Tussa IKT.

Powered by Labrador CMS