Maritech-sjef Odd Arne Kristengård flankeres av Brian Rigney, CEO CAI Software (t.v.) og Wesley Jiang, Vice President i STG (t.h.).

Maritech kjøpes opp

CAI Software kjøper det norske programvareselskapet Maritech. Målet er å rigge selskapet for videre vekst innen det globale markedet for sjømat-logistikk. 

Publisert

- Dette er en stor milepæl for oss, og et naturlig neste steg mot global ekspansjon for Maritech. Sammen med CAI kommer vi til å fortsette å jobbe dedikert mot markedet og kundene i Norge, mens vi samtidig vil få enda mer kraft til å øke den internasjonale veksten vi har bygd opp de siste årene, sier Odd Arne Kristengård, CEO i Maritech.

Maritech er en ledende leverandør av skybaserte ERP-løsninger skreddersydd for sjømat og logistikk, og har sine kjernemarkeder i Europa og Nord-Amerika.

Skal bygge en ledende, global ERP-plattform

CAI er et porteføljeselskap i Symphony Technology Group - STG, og er ledende innen integrert programvare og teknologiske løsninger for virksomhetskritisk informasjon.

Når Maritech nå blir en del av porteføljen til CAI Software, er det fremfor alt i form av skyløsninger for produksjon og distribusjon av sjømat, som beriker og støtter prosessene gjennom hele verdikjeden. Fra fangst, innkjøp, produksjon/prosessering, pakking, salg (inkludert import og eksport), logistikk, til analyse og rapportering.

Maritech har hatt en sterk vekst innen sjømatnæringen de siste årene, og det nye eierskapet varsler at de har som mål å hjelpe selskapet å vokse videre i det europeiske og nord-amerikanske markedet. Sammen skal Maritech og CAI bygge en ledende, global ERP-plattform for sjømat, for å dekke behovene til alle sjømatselskaper uavhengig av størrelse, opplyser selskapene i en felles pressemelding.

- Kombinasjonen av CAI Software og Maritech vil gi alle typer sjømatselskaper enda bedre muligheter til å kunne utnytte detaljerte nøkkeldata som beslutningsstøtte, i en forretningskontekst som er i konstant endring. Når vi nå knytter selskapene våre tett sammen, vil vi fortsette å samarbeide med kundene våre for å utvikle løsninger som er bygd spesifikt for å støtte de unike behovene i næringen, forteller Brian Rigney, CEO i CAI Software. 

 

CAI Software

  • CAI Software LLC er en leverandør av virksomhetskritisk softwareløsninger innen alt fra ERP (Enterprise Resource Planning), MES-systemer (Manufacturing Execution Systems), WMS (Warehouse Management Systems), EDI (Electronic Data Interchange), EPA-systemer for prosess-automasjon (Enterprise Process Automation) og tjenester til ledende selskaper innen vertikaler som bygg/materialer, matproduksjon, metallindustri, samt øvrig produksjon og distribusjon.
  • Selskapet ble grunnlagt i 1978, og gikk tidligere under navnet Computer Associates. 
  • Hovedkontoret ligger i Rhode Island i USA.

Maritech

    I snart 50 år har Maritech utviklet innovative løsninger som støtter kundenes prosesser gjennom verdikjeden. Allerede fra starten av, bestemte vi oss for å satse på datasystemer for den voksende sjømatindustrien. Vi er stolte av å være en verdensledende leverandør av sjømat-ERP (SaaS-programvare) og en nær partner og rådgiver for mange av de største selskapene i det globale markedet. I dag er Maritech er også en kjent leverandør av systemer for transportnæringen og har lansert en helt ny sky-basert TMS.

Powered by Labrador CMS