Accelerator implementerer nå en lang rekke av Maritechs systemer i sin forretningsdrift.

Gikk for totalleverandør av forretningssystemer

Accelerator har valgt Maritech som partner. Maritech skal levere en lang rekke forretningssystemer til spedisjons- og logistikkselskapet.

Publisert

– Vi har stor tro på det vi nå gjør sammen med Maritech, sier Martine Møller, fagsjef logistikk og merkantil utvikling i Accelerator.

Martine Møller er fagsjef logistikk og merkantil utvikling i Accelerator.

Accelerator leverer tjenester innen bil-, fly- og sjøfrakt over hele verden, og har nå valgt å satse på én leverandør av en lang rekke ulike systemer. Avtalen omfatter det nye transportstyrings-systemet Maritech TMS, Maritech Analytics, fortollingsløsningen Timpex CMS, sjåfør-appen Timpex Confirm, bookingsystemet Timpex Connect og integrasjon til Visma. Net, Nordea Finance, WMS Ongoing med mer, opplyser Maritech i en pressemelding.

– Vi gjør dette først og fremst for kundene våre, forteller Møller.

– Vil løfte kundetilfredsheten

– Med et bedre system og integrasjoner kan vi tilby kundene våre tjenester det ikke har vært mulig for oss å levere med systemene vi har i dag. Når de nye løsningene er på plass, vil vi øke kundetilfredsheten samt en bedre kundereise også for våre kunders kunder, vi ønsker å knytte de enda sterkere til oss ved å gi de informasjonen vi anser som et nøkkelpunkt for en god logistikkflyt. Vi ser også frem til å kunne tilby agentene våre, samt ha mulighetene ovenfor leverandører å oppnå en langt bedre kommunikasjonsflyt, sier Møller.

Skjermbilde fra Maritech TMS.

Hun anser det som en klar fordel at teamet til Maritech sitter i Norge, og utvikler alt her på berget.

– Jeg vil også trekke frem måten Maritech jobber på inn mot nye regler som kommer fra myndighetene, Tollvesenet og lignende. Her er det viktig å være godt opplyst og engasjert, sier Møller.

Givende kunde

Seniorkonsulent Hanna Verås leder Accelerator-prosjektet fra Maritechs side, og sier de er en svært dyktig gjeng det er givende å jobbe med.

Seniorkonsulent Hanna Verås i Maritech.

– Jeg opplever Accelerator som en fremoverlent kunde med stor bredde i den operasjonelle virksomheten sin. Dette gjør at de kan utfordre og pushe Maritech og våre løsninger i en god retning. De brenner virkelig for god logistikk og har mange ideer og innspill til forbedringer og funksjonalitet. Med valget om å implementere Maritech TMS opplever vi at Accelerator ønsker å ta et steg for fremtiden. Vi i Maritech er stolte av at Accelerator har valgt oss som leverandør og ser frem til samarbeidet fremover, Verås. 

Møller sier edrueligheten i planleggingen av prosjektet er en positiv erfaring hun også gjerne vil trekke frem.

– Både scopet og tidsaspektet er lett å forstå og forholde seg til. Jeg liker å ha realistiske deadlines, og sammen har vi bidratt til kvalitet i både planleggingen og nå under gjennomføringen. Når vi jobber på en slik måte, skaper det en enorm trygghet. Prosjektet ledes innenfor rammene, og vi har en klar forståelse av hvordan vi når målene vi setter oss sammen underveis. Vi trives godt med å være en krevende kunde, og ønsker å utvikle oss på et bredt plan, for å stille våre egne kunder i disposisjon til å gjøre det samme. 

Powered by Labrador CMS