Yngvil Henanger Woxen er ny leder i Logistikkforeningen Vestlandet. Hun har arbeidserfaring fra Nor-Cargo, Deal.no, Elprice og Rekom, og jobber nå i Bring Warehousing i Bergen.

Ny leder i Logistikkforeningen Vestlandet

Yngvil Henanger Woxen ble valgt inn som ny leder i Logistikkforeningen.no, avdeling Vestlandet

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Woxen ble valgt til ny leder i Vestlands-avdelingen på sommerens årsmøte. 

Dette blir andre runde som leder for Woxen, som også hadde vervet før Espen Andersen overtok i 2014. Andersen tro av som leder, men fortsetter i styret. 

Siden Woxen  fullførte sin bachelorgrad med fordypning i logistikk på begynnelsen av 2000-tallet, har hun vært innom transportbransjen, forbrukerelektronikk, avfall og nå sist som produksjonsleder for Bring Warehousing AS sitt lager i Bergen. Hun har hatt ulike oppgaver innenfor salg, kvalitet, IT og drift.

- Det har vært en fascinerende logistikkreise disse 15 årene. Jeg har fått være med på en økning i kjennskapen til og fokuset på ikke bare logistikk, men også hva som er god logistikk. Det at faget er til stede i alle bransjer og oppgaver, gjør at vi gjennom et bredt samarbeid vil kunne finne spennende løsninger. Jeg gleder meg til å ta del i Logistikkforeningens styrearbeid igjen. Det er viktig for oss å være et synlig fora og samlingspunkt for kloke hoder innenfor logistikken. Sammen står vi sterkere og har større mulighet til å lykkes, sier Woxen.

Erik Ekeberg og Simen Heggholmen stilte ikke til gjenvalg i styret, mens Torbjørn Wilhelmsen er valgt inn som nytt styremedlem. Wilhelmsen har vært med å utvikle og lede den årlige «Transport- og Logistikkdagen» i Bergen siden konferansen ble etablert og driver i dag sitt eget selskap wikos.no.

29. august arrangerer Logistikkforeningen avd. Vestlandet årets Transport- og Logistikkdag, der temaet i år er smart mobilitet. Les mer om konferansen her.

Powered by Labrador CMS