Logicenters kjøper «last mile-bygg» på 17.000 kvadratmeter

Bygget er under utvidelse og vil stå helt klart til våren med fire leietakere.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

NREP Logicenters har kjøpt Brennaveien 20 på Skytta like nord for Oslo. Selger er et JV mellom LED Eiendom AS og Furuholmen Eiendomsutvikling som kjøpte eiendommen i tidlig 2021 og igangsatte en utvidelse av bygget med to nye leietakere.

Eiendommen er under utvidelse og oppgradering, og skal ved ferdigstillelse i mai 2023 være på totalt 17 000 m2. Bygget vil da være fordelt på fire ulike leietakere. Den eksisterende bygningsmassen er leid ut til Nittedal kommune og Andvord. De nye delene av bygget er leid ut til sjømatsaktørene Filetfabrikken og Domstein som forventes å flytte inn mai 2023.

- Logicenters er veldig fornøyde med kjøpet av en moderne last mile-eiendom i Osloregionen. Vi har lenge satset på Osloregionen, og mener at Brennaveien 20 passer fint i vår portefølje med økt fokus på fleksible last mile-eiendommer. De tekniske og bygningsmessige kvalitetene på bygget matcher godt med det vi ser etter, sier Matthias Kettelhoit, CEO av Logicenters.

- Vi har lenge sett etter gode eiendommer rett nord for Oslo og håper dette er ett av flere kjøp i denne delen av regionen fremover. Eiendommen er en viktig del av puslespillet for vår strategi i det norske markedet, sier Jørgen Bråten Nordby, Investment Manager i NREP Logicenters.

Powered by Labrador CMS