Transport- og speditørveteranen Willy Roar Hansen har sluttet i Ntex for å videreføre karrieren i Prime Cargo.

Fra Ntex til Prime Cargo

Willy Roar Hansen forlater stillingen som salgs- og utviklingssansvarlig i Ntex AS til fordel for en tilsvarende stilling i Primecargo AS.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hansen forlater 15 år gamle Ntex som i september i fjor flyttet fra Vinterbro til Sofiemyr utenfor Oslo, og som tilbyr globale landtransporter, sjø- og flyfrakter.

Til logistikk-gigant

I januar brøt transport- og speditørveteranen Willy Roar Hansen linjene til Ntex for å videreføre karrieren i Prime Cargo, Vestby.

Roar Hansen har 40 års bransjeerfaring med ledende salgs- og utviklingsroller i selskap som Greencarrier Shipping & Logistics AS, Cargo Partner AS, Kuehne+Nagel, Lys-Line AS (Lyberg Spedisjon AS), Einar Sundbye AS og Shipco Transport.

Spedisjonsselskapet Prime Cargo tilbyr globale transport- og logistikktjenester fra hovedkontoret på Gardermoen og terminal/lager i Vestby. Selskapet er i ferd med å bygge et ca. 44.000 kvadratmeter stort logistikkbygg ved E6 for tredjepartslogistikk.

Prime Cargo ble etablert i 2004 og er en del av SR Group AS med hovedkontor i Tananger utenfor Stavanger og avdelinger over hele landet.

Prime Cargo har avdelingskontor i København og Kolding og egne kontorer i Hong Kong, Shanghai, Beijing, Qingdao, Xiamen, Shenzhen og Ningbo, samt i Polen og Vietnam.

Powered by Labrador CMS