Tim Jørnsen, Executive Vice President eCommerce & Logistics i PostNord Group forteller stolt om en styrket posisjon I Norden og Europa. Foto: Per Dagfinn Wolden
Tim Jørnsen, Executive Vice President eCommerce & Logistics i PostNord Group forteller stolt om en styrket posisjon I Norden og Europa. Foto: Per Dagfinn Wolden

Sterke bånd mellom PostNord og Palletways

PostNord og den britiske palleverandøren Palletways har styrket det europeiske distribusjons-samarbeidet.

Publisert

Palletways er Europas største nettverk for palleveranser med over 400 depoter på strategiske steder i 20 land.

Palletways har siden 2012 vært PostNords distributør av paller til og i Vest-Europa. PostNord har allerede styrket samarbeidet med europeiske partnere innen stykkgods (CargoLine) og pakker (DPD) for å tilby sine kunder et sterkt nettverk for levering i Europa.

Nå ekspanderer Palletways sin virksomhet til Norden og inngår avtale med PostNord om distribusjon av pallfrakt mellom Norden og euroområdet. Avtalen trer i kraft i oktober.

- Gjennom Palletways har PostNords kunder tilgang til et av Europas mest etablerte og kompetente nettverk for palleveranser. Med den nye avtalen får vi mulighet til å bevise at vårt nettverk er det beste valget for Palletways’ europeiske kunder når det gjelder levering til Norden, sier Tim Jørnsen, Executive Vice President eCommerce & Logistics i PostNord Group.

- Tjenesten er integrert med vårt eksisterende nettverk, noe som innebærer at kunder og medlemmer har en sømløs forbindelse til hele Norden, sier Luis Zubialde, Chief Operating Officer i Palletways Group.

Han understreker at det innebærer en stor forretningsmulighet å støtte bedrifter fra hele Europa som transporterer paller til sine kunder i de nordiske landene.

Storbritannia eksporterer årlig varer for ca. 25 milliarder pund til Norden.