– Lean funker, sier Thorir Hergeirsson. Landslagssjefen for håndballjentene kommer til LEAN-dagen 6. april for å snakke om forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere.
– Lean funker, sier Thorir Hergeirsson. Landslagssjefen for håndballjentene kommer til LEAN-dagen 6. april for å snakke om forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere.

Lean on me

Thorir Hergeirsson tror på Lean fordi det fungerer. Han kommer til LEAN-dagen 6. april for å snakke om forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere.

Publisert

Landslagssjefen for håndballjentene er kalt mannen med gullbuksene og har ledet Norge til seks mesterskapsgull på åtte år.

Tema for årets konferanse er LEAN og ledelse. Hit kommer også professor John Bessant som skal lære oss å tenke ut av boksen med "Breakout innovation - the hidden power of lean thinking"? som tema. Bessant arbeider ved University of Exeter, og er Fellow of the International Society for Professional Innovation Management (ISPIM).

Riksteatersjef Tom Remlov og mange flere spennende foredragsholdere kommer på årets store LEAN-konferanse i Stavanger Forum. Prestasjonskultur og kontinuerlig forbedring innen kultur er tema for riksteatersjefen.

Behov for opptrapping

Behovet for å trappe opp arbeidet med LEAN og kontinuerlig forbedring er større enn noen gang. Bedrifter og offentlige virksomheter står ovenfor store omstillingsutfordringer i møtet med kostnadsvekst, oljeprisfall og omstilling, og stadig høyere forventninger fra kunder og brukere. Lean kan anvendes i alle organisasjoner der det er behov for omstilling og effektivisering.

Lean logistikk

Lean sikrer en forutsigbar, velorganisert og effektiv vare- og informasjonsflyt.

Det gjør en, ifølge forståsegpåerne, ved å sette søkelys på kundens forventninger om en god måte å styre og organisere logistikk på.

I Lean-teorien er troen på bred involvering av ansatte av essensiell betydning. Samtidig står kundens krav og forventninger sentralt i Lean logistikk, og hvor det er kunden som setter krav til produkt, leveringstid, informasjon og kostnad.

Hvordan en velger å styre logistikken påvirker lønnsomhet og konkurranseevne.

Samarbeid

Lean dagen er et samarbeid mellom Stavanger Forum, KPMG og SAS. Næringsforeningens Ressursgruppe for kontinuerlig forbedring og innovasjon - Lean Forum Stavanger skal fremme forbedringer innen effektiv drift på tvers av bransjer og på tvers av privat og offentlig sektor. LEAN Dagen er regionens nye og viktigste møteplass for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og å jobbe smartere.