Starter mobilt verksted

TIP Trailer services med nytt tilbud ved Gardermoen.

Publisert

TIP Trailer Services har etter mange forespørsler fra kunder startet et mobilt verksted på CLog, som dekker området omkring Gardermoen og Jessheim, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Med det mobile verkstedet kan TIP Trailer Services løse «her og nå» hastejobber for kundene. For kundene betyr dette en betydelig kortere nedetid på deres trailere, siden de slipper å kjøre til vårt verksted i Vestby eller andre verksteder. I tillegg er mange av kundenes trailere likevel parkert på CLog for å overholde kjøre og hviletidsbestemmelsene, samt at de venter på å bli lastet, sier Dag Aastorp, Salgssjef hos Tip Trailer Services Norge.

Det mobile serviceverkstedet kan utføre de mest alminnelige reparasjoner på trailere, slik som reparasjon av lys, dørvridere, ABS, småsveising, dekk, luftlekkasjer, mindre bremsereparasjoner med mer.

- Dette er en kjempeløsning for oss. Vi har cirka 100 traller innom CLog på to dager, og har alltid noe problemer med noen av dem. Veldig praktisk å få traller reparert mens sjåførene sover, sier Frode Jensen, daglig Leder hos Nortemp Transport om løsningen.

I tillegg til det mobile verkstedet på Gardermoen har TIP også en servicebil som er stasjonert på Alnabru som også utfører reeferservice (Schmitz) og dekkbytter. Verkstedet i Vestby er også utvidet grunnet økt etterspørsel etter service, vedlikehold og reparasjoner.