Lars Christian Andrésen hadde med seg blant andre kollegene Eva Sterner (t.v.) og Emma Reuterdahl på Logistik & Transport-messen i Göteborg. Foto: Per Dagfinn Wolden
Lars Christian Andrésen hadde med seg blant andre kollegene Eva Sterner (t.v.) og Emma Reuterdahl på Logistik & Transport-messen i Göteborg. Foto: Per Dagfinn Wolden

– Bare starten på en lang Norges-reise

– Som eiendomsaktør innen logistikk er det viktig med synliggjøring på Nordens viktigste møteplass med en mengde relevante aktører.

Publisert

Det forteller Lars Christian Andrésen, en av de ansvarlige for utviklingen av NREP Logicenters på det norske markedet, til Moderne Transport.

NREP Logicenters er største eier og forvalter av moderne logistikkbygg i Norden, og er på full fart inn i Norge med oppkjøp av tomter og eksisterende bygg som kan skreddersys for fremtidige leietakere.

Nylig landet selskapet en 15 års leiekontrakt for oppføring av et nybygg på ca. 44.000 kvadratmeter i Vestby for Prime Cargo for å drive tredjepartslogistikk. Det skjer bare et drøyt år etter kjøpet av en 132 mål stort tomt sydøst for ASKO i Vestby.

Starten på noe stort

– Dette er bare starten på en lang reise i det norske logistikkmarkedet. Vi satser i første omgang på "logistikkstripen" langs E6 fra Vestby i syd til Gardermoen i nord, men vil etter hvert også satse i andre deler av landet. Totalt i Norden eier vi 1,2 millioner kvadratmeter logistikkeiendommer, mer enn 60 eiendommer, sier Andrésen.

NREP Logicenters har utviklet og tilrettelagt løsninger for en rekke selskaper som Saint-Gobain/Dahl, Aditro, UPS, PostNord, Bring og DSV.

For Zalando

I samarbeid med Zalando, Europas største netthandler innen mote-segmentet, bygger NREP Logicenters i disse dager et nytt 30.000 kvadratmeter stort lager i Brunna, nord for Stockholm.

NREP Logicenters har utviklet og tilrettelagt løsninger for en rekke selskaper som blant annet Saint-Gobain/Dahl, Aditro, UPS, PostNord, Bring og DSV.

- Totalt består vår nordiske portefølje av mer enn 60 moderne lagerbygg, noe som tilsvarer i overkant av 1,2 millioner kvadratmeter, sier Andrésen.