Nytt Optimera-lager

Optimera har åpnet et nytt proffsenter og logistikklager på 6100 m2 i Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

Mandag 2. juni åpnet Optimera nytt proffsenter og logistikklager på Sandmoen i Trondheim. Med 6100 m2 blir anlegget et av de største proffsentrene for byggevarer i Norge.

Anlegget vil ha flere felles fasiliteter og samarbeid med VVS-senteret til Brødrene Dahl like ved. Virksomhetene vil ha felles fasiliteter for kurs og kundemøter og samarbeid innenfor blant annet logistikk og distribusjon. Optimera og Brødrene Dahl er søsterselskaper i det franske, børsnoterte konsernet Saint-Gobain hvor også norske Optimera-medarbeidere er aksjonærer.

Optimera har 140 utsalgssteder fra Bjugn i nord til Lindesnes i sør, som er rettet både mot gjør det selv-kunder og proffkunder. Optimera proffsenter på Sandmoen blir forbehold entreprenører, byggmestre, håndverkere og andre proffkunder. 

- Bygninger blir stadig mer komplekse både når det gjelder arkitektur og tekniske løsninger. Vår strategi er å levere kompetansehevende rådgivning, effektiv logistikk og et bredt spekter av tjenester på ett sted. Proffsenteret vil tilby et bredt spekter av byggevarer og samtidig fungere som idésenter for kundene, ikke minst i forhold til energi- og miljøvennlige løsninger, sier adm. dir. Asbjørn Vennebo i Optimera.