ERFARING OG PÅGANGSMOT: Maiken Therese Kallesen tar styringen i Logistikkforningen avd. Østlandet.

Maiken ny styreleder i Logistikkforeningen

Maiken Therese Kallesen (36) er ny leder i Logistikkforeningens Østlandsavdeling.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kallesen ble valgt til styreleder på foreningens årsmøte torsdag. Nå gleder hun og det nye styret seg til å bygge videre på det gode arbeidet som ble gjort av forgjengerne, og av avtroppende styreleder Elizabeth Ramirez Stenwig.

– Vi er helt klart på vei oppover. Elizabeth har gjort en god jobb for å få engasjement i foreningen. Nå må vi jobbe videre med å få flere medlemmer og å legge til rette for å dele kompetansen som finnes blant medlemmene, sier Kallesen.

36-åringen fra Bodø bor nå på Siggerud like utenfor Oslo, og har lang fartstid både i Logistikkforeningen og i logistikkbransjen. Hun har i fire år sittet i styret til østlandsavdelingen og begynte tidligere år i en ny stilling i Apport Systems der hun skal bidra til å bygge opp den norske satsingen til den danske programvareleverandøren. Tidligere har hun jobbet i ulike roller i salgskorpset til Swisslog.

Det nye styret er teller litt færre hoder enn det forrige.

– Vi har litt færre styremedlemmer for å skape en mer dynamisk gruppe. Jeg er veldig fornøyd med den gjengen som vi har i dag, sier Kallesen.

Ny i styret er Muhammad G Ghous Afzal fra Kolonial.no, mens de resterende styremedlemmene har sittet i styret fra før:

Maiken Kallesen – Styreleder
Guro Emma Rødsjø – Nestleder
Dagfinn Bang-Johansen – Styremedlem
Dag Edvartsen – Styremedlem
Elizabeth Ramirez Stenwig – Styremedlem
Heidi Bergsveen – Styremedlem
Muhammad G Ghous Afzal – Styremedlem

Første prosjekt å ta fatt på er en serie webinarer som skal presenteres før sommeren.

– Vi har gjort to opptak og skal gjøre to til før sommeren. I opptakene forteller ulike aktører hvordan covid-19 har påvirket dem, hva de har gjort i løpet av krisen og hvordan de omstiller seg etter den, forteller Kallesen.

Drar til Kiel

Til høsten står blir det igjen Kiel-konferanse. Foreningen dro i mange år på cruise til Kiel med Color Magic med et tungt faglig program, men det ble utgikk naturlig nok nå mars som følge av covid-19. Men det var bare en utsettelse, og fra 2. til 4. september blir det Kiel-konferanse. 

Programmet på konferansen blir det samme som det skulle vært i mars, eventuelt med noen små endringer. Se programmet her. 

Powered by Labrador CMS