ERFARING OG PÅGANGSMOT: Maiken Therese Kallesen tar styringen i  Logistikkforningen avd. Østlandet.
ERFARING OG PÅGANGSMOT: Maiken Therese Kallesen tar styringen i Logistikkforningen avd. Østlandet.

Maiken ny styreleder i Logistikkforeningen

Maiken Therese Kallesen (36) er ny leder i Logistikkforeningens Østlandsavdeling.

Publisert

Kallesen ble valgt til styreleder på foreningens årsmøte torsdag. Nå gleder hun og det nye styret seg til å bygge videre på det gode arbeidet som ble gjort av forgjengerne, og av avtroppende styreleder Elizabeth Ramirez Stenwig.

– Vi er helt klart på vei oppover. Elizabeth har gjort en god jobb for å få engasjement i foreningen. Nå må vi jobbe videre med å få flere medlemmer og å legge til rette for å dele kompetansen som finnes blant medlemmene, sier Kallesen.

36-åringen fra Bodø bor nå på Siggerud like utenfor Oslo, og har lang fartstid både i Logistikkforeningen og i logistikkbransjen. Hun har i fire år sittet i styret til østlandsavdelingen og begynte tidligere år i en ny stilling i Apport Systems der hun skal bidra til å bygge opp den norske satsingen til den danske programvareleverandøren. Tidligere har hun jobbet i ulike roller i salgskorpset til Swisslog.

Det nye styret er teller litt færre hoder enn det forrige.

– Vi har litt færre styremedlemmer for å skape en mer dynamisk gruppe. Jeg er veldig fornøyd med den gjengen som vi har i dag, sier Kallesen.

Ny i styret er Muhammad G Ghous Afzal fra Kolonial.no, mens de resterende styremedlemmene har sittet i styret fra før:

Maiken Kallesen – Styreleder
Guro Emma Rødsjø – Nestleder
Dagfinn Bang-Johansen – Styremedlem
Dag Edvartsen – Styremedlem
Elizabeth Ramirez Stenwig – Styremedlem
Heidi Bergsveen – Styremedlem
Muhammad G Ghous Afzal – Styremedlem

Første prosjekt å ta fatt på er en serie webinarer som skal presenteres før sommeren.

– Vi har gjort to opptak og skal gjøre to til før sommeren. I opptakene forteller ulike aktører hvordan covid-19 har påvirket dem, hva de har gjort i løpet av krisen og hvordan de omstiller seg etter den, forteller Kallesen.

Drar til Kiel

Til høsten står blir det igjen Kiel-konferanse. Foreningen dro i mange år på cruise til Kiel med Color Magic med et tungt faglig program, men det ble utgikk naturlig nok nå mars som følge av covid-19. Men det var bare en utsettelse, og fra 2. til 4. september blir det Kiel-konferanse. 

Programmet på konferansen blir det samme som det skulle vært i mars, eventuelt med noen små endringer. Se programmet her.