NY MED KLUBBA: Trine Lossius Brendryen tar over ledervervet i Logistikkforeningen avd. Trøndelag fra Lars Inge Fenes.

Lederskifte på Røros

Etter 15 år som leder slipper Lars Inge Fenes til nye krefter til i Logistikkforeningen avd. Trøndelag. Trine Lossius Brendryen (43) tar over styreklubba.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lars Inge Fenes har styrt Logistikkforeningens trøndelagsavdeling med stødig hånd i 15 år, og har også de siste tre årene ledet Logistikkforeningens hovedstyre. Det siste fortsetter han med fram til årsmøtet til høsten.

Logistikk2020:
Grønn, effektiv og lønnsom

Har du husket å melde deg på til årets mest spennende logistikk-konferanse?

Når: 15. april
Hvor: Clarion Hotel The Hub, Oslo
Blant foredragsholderne:
Torbjørn Johannson, Asko
Silvija Seres, teknolog og matematiker
Marit Vårdal, Maersk
Karoline Bjørklund, NHO Logistikk og Transport
Erik Røhne, CargoNet
Lars Erik Marcussen, HeidelbergCement Group.

Program, foredragsholdere og debatt oppdateres fortløpende på www.logistikk2020.no

Årsmøtet til trøndelagsavdelingen på Røroskonferansen lørdag, var Fenes’ siste. Han trer til side, og Trine Lossius Brendryen tar over.

– Det er en tid for alt. Nå har jeg sittet i 15 år, og det er sunt både for meg som leder og for foreningen med nye ansikter nå, sier Fenes.

Fyrtårnet Røros

Han er stolt over at foreningen i løpet av hans tid har klart å etablere Røroskonferansen som et fyrtårn for logistikkfolk i regionen, og at økonomien i foreningen er god.

Han er strålende fornøyd med at nettopp Trine Lossius Brendryen nå tar over styreklubba. Brendryen har vært tilknyttet foreningen i 14 år, først mens hun jobbet hos DHL og de siste ti årene i DB Schenker, der hun til daglig er salgssjef region nord.

– Det er litt skrekkblandet fryd å ta over for en som har sittet i så mange år. Heldigvis er det kontinuitet i styret, og Lars Inge har sagt at jeg kan ring ham for litt råd når det måte være, sier hun til Moderne Transport.

Medlemsjakt

VELLYKKET: Røroskonferansen ble i helgen arrangert for 46. gang. 120 deltakere, de fleste med ledsagere, var på plass til faglig og sosialt samvær.

Selv om foreningen står på solid økonomisk grunnlag, har man utfordringer med å holde medlemstallet oppe. Fra 2018 til 2019 sank medlemstallet i trøndelagsavdelingen fra 205 til 185. Styret har derfor nå laget en strategiplan for å styrke foreningen. Det arbeidet gleder Brendryen seg til å ta fatt på.

– Jeg tror det er viktig at vi samarbeider på tvers av de ulike organisasjonene. Det er ikke til å stikke under en stol at bedrifter ikke har tid til å være med på absolutt alt. Da må vi heller samarbeide og se litt på nye former. Det blir feil om vi sitter på hver vår tue og arrangerer like seminarer, sier hun.

Må følge studentene

Dessuten synes hun det vil være viktig å ta vare på studentene som i dag er medlem, men som i stor grad forsvinner i ut av foreningen når de får jobb. 

– Vi må jobbe med å følge dem videre i arbeidslivet, sier hun. 

Styret har allerede begynt med å se på samarbeid med en rekke ulike partnere, og skal være tatt imot med positivitet.

Under årsmøtet til trøndelagsavdelingen ble nytt styre valgt, da med Trine Lossius Brendryen som leder.

Bjørn Bakken og Frank Skogvang var på valg, og ble gjenvalgt. Gunnar Pedersen Lien har valgt å gå ut og blir erstattet av Ann Iren Holm Rise.

Trøndelagsavdelingens nye styre består dermed av:

Trine Lossius Brendryen (leder)
Astrid Bjørgen
Bjørn Bakken
Roar Melum
Trond Johansen
Frank A. Skogvang
Ann Iren Holm rise

Powered by Labrador CMS