Ntex med lagerstyring i skyen

Ntex AS har implementert det skybaserte lagerstyringssystemet Ongoing.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ntex AS har i løpet av februar og mars 2015 installert og satt i drift det web-baserte lagerstyringssystemet (WMS) Ongoing Warehouse for sitt nye 3PL-lager.

- Det tok ikke mange ukene før vi var oppe med flere vareeiere og scanning. Ongoing Warehouse er enkelt å bruke, samtidig som det har mye bra funksjonalitet for både oss og våre kunder. Med Ongoings skybasert lagerstyringssystem forbedrer vi vårt tilbud overfor våre kunder ytterligere, sier adm. direktør Andreas Hoel Nikolic i Ntex AS

Når ordrene er plukket og pakket i Ongoing Warehouse, sendes de til transportadministrasjonssystemet EDI-Soft Consignor.

- Ordrer blir overført til Consignor for å booke transporter og skrive ut fraktdokumenter. Systemene fungerer sømløst med Ongoing, sier Andreas Hoel Nikolic.

Ongoing Warehouse er et lagerstyringssystem som i dag benyttes av rundt 125 logistikkbedrifter innen tredjepartslogistikk. Totalt kjøres vareflyten for rundt 2000 bedrifter i systemet.

- Vi ser en stor interesse for vår lagerstyringssystem i Norge. Fordelene med et nettbasert lagerstyringssystem er mange. Du får tilgang til systemet når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst datamaskin eller håndholdt enhet. At systemet er webbasert med en månedlig kostnad per brukare er en annan fordel, sier Gerhard Guron, daglig leder for Ongoing Warehouse.

Ntex AS holder til på Vinterbro utenfor Oslo. Siden etableringen i desember 2011 har selskapet vokst til en forventet omsetning på over 75 millioner kroner i 2015. Selskapet har i dag 20 ansatte. 

Powered by Labrador CMS