Nor Lines forsterker nå sin posisjon innen kystlogistikk gjennom oppkjøp av Kyst 1 i Bergen.

Nor Lines med oppkjøp

Kyst 1 har siden 2019 vært agent for Nor Lines i Bergen, men blir nå en fullverdig del av Nor Lines.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oddgeir Hepsø daglig leder i Nor Lines.

Nor Lines Norway AS, som har 11 egne terminaler langs kysten, i tillegg til en lang rekke agenter, styrker seg nå gjennom oppkjøp av Kyst 1 i Bergen.

Nor Lines kjøper 100 prosent av aksjene i selskapet, som etter hvert vil endre navn til Nor Lines Bergen AS. Partene har blitt enige om å ikke omtale salgssummen, utover å si seg tilfredse med transaksjonen som er ventet gjennomført rundt årsskiftet.

- Kyst 1 har siden 2019 vært agent for Nor Lines i Bergen, men tiden er nå moden for å ta dette gode partnerskapet videre ved å integrere selskapet fullt og helt i Nor Lines-familien, sier daglig leder i Oddgeir Hepsø i Nor Lines i en pressemelding.

- Vi har ambisjoner om å være ledende innen kystlogistikk, og har allerede i dag en sterk tilstedeværelse med både terminaler og agenter, samt ansvaret for all frakt på Hurtigruten og Havila i tillegg til morselskapets egne skip, fortsetter han.

Kyst 1 ble etablert i 2009 av Jan Johansen og Randi Sivertsen, og Johansen vil inntil videre vil fortsette som daglig leder. Selskapet bistår med sjøfrakt, landtransport, fortolling og lagerservice og har 15 medarbeidere. Og Johansen er fornøyd med at nye eiere nå tar over.

- Vi er glade for at Nor Lines med sin kystsatsing kan integrere våre tjenester og arbeidsplasser i sitt nettverk på denne måten. Dette er vinn-vinn for våre kunder, for næringslivet langs kysten og for våre medarbeidere.

Powered by Labrador CMS