KONFERANSEGENERALER: Øyvind Ludt og Glenn Lund er ansvarlige for den nye konferansen «Logistikk 2022» på Vika kino i Oslo (innfelt). Ludt og Lund er henholdsvis redaktør i Moderne Transport og redaktør med ansvar for økonomi og ledelse i Logistikk Inside.

Ny og viktig logistikk-konferanse

SAMLER BRANSJEN: Moderne Transport og Logistikk Inside går sammen og lanserer årets viktigste konferanse og møteplass.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Logistikk 2022» er navnet på konferansen som arrangeres i samarbeid med Logistikkforeningen. Tid og sted bør merkes av i kalenderen til samtlige lesere av denne artikkelen:

Vika kino, Oslo. 31. mai 2022.

Se www.logistikk2022.no for fullt program og påmelding.

DET ER HER DET SKJER: Vika kino in Oslo er et moderne konferanselokale med alle fasiliteter.

Logistikk 2022

31. mai, Vika kino, Oslo.

Påmelding: www.logistikk2022.no

  • Hvordan tenker vareeierne? Hva er egentlig deres fremtidsplaner?
  • Jordskjelv i verdikjedene. Dette bør du ta hensyn til, og slik bør du tenke i en uoversiktlig verden.
  • Ny teknologi skaper nye muligheter. Få oversikt og se hvordan teknologien river sperrer i logistikken.
  • Å være bærekraftig er ikke bare moral, men også business. Hvordan kan du posisjonere deg for å bli grønnere og mer attraktiv?
  • Er det mulig å kombinere lønnsomhet og utslippskutt, uten at det går ut over effektivitet og leveringsdyktighet? Hør fra vareeiere som har klart dette.

– Pandemi, internasjonal uro og distribusjonsutfordringer har skapt jordskjelv i verdikjedene. Dette blir selvfølgelig det altoverskyggende tema på konferansen, sier Øyvind Ludt, redaktør i Moderne Transport og konferansegeneral sammen med Glenn Lund, økonomiredaktør i nettstedet Logistikk Inside.

– Målet er å gi deltagerne innsikt i den «nye» verdenshandelen, samt dele ut noen solide hint om hvordan man bør posisjonere seg når de nye verdikjedene nå etableres.

Stort vareeier-innslag

På konferansen lanseres også en fersk utgave av Vareeierundersøkelsen. Hvordan tenker vareeierne? Hva er egentlig deres fremtidsplaner?

– Temaet belyses både gjennom funn i undersøkelsen, samt vareeier-foredrag og diskusjon mellom transportkjøpere og -tilbydere, sier Ludt

Ifølge redaktøren, som er i tett kontakt med norske vareeiere, er lengselen eter relevante konferanser stor:

– Tiden er overmoden for å komme sammen, lære litt og diskutere nye muligheter. Vi regner med godt besøk på konferansen, konstaterer han.

Spennende foredragsholdere

STYRER BEGIVENHETENE: Torgeir Waterhouse er konferansier på Logistikk 2022. Her er han sammen med konferansegeneral og redaktør Øyvind Ludt i Moderne Transport.

Det er digitalhodet Torgeir Waterhouse som skal lede Logistikk 2022. Han få gleden av å introdusere kapasiteter som Thor Myklebust (Hyperloop Cargo), Silvija Seres (LørnTech), Elisa Gasperini (Ahlsell), Ole Andreas Hagen (NHO), Pia Meling, Massterly og mange flere.

Ludt og Lund jobber fortsatt med å rekruttere til konferansen.

– Relevans, kompetanse og scenetekke er nøkkelord når vi nå jakter på flere foredragsholdere. Det er viktigere enn antall, men vi ser for oss at ca. 15 foredragsholdere flyr oss gjennom dagen på Vika kino, sier Ludt.

Heldagskonferansen avsluttes med båttur i Oslofjorden for de som synes det er like viktig å bygge nettverk som kompetanse.

Se www.logistikk2022.no for fullt program og påmelding.

Powered by Labrador CMS