NC Nielsen skal selge Konecranes-trucker

Gaffeltrucker og reachstackere fra Konecranes får ny forhandler i Norge.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

N.C. Nielsen har 15. august inngått en avtale med Konecranes om salg av Konecranes-gaffeltrucker og -reachstackere i Norge og Sverige. Det betyr at N.C. Nielsen nå forhandler både Terberg-terminaltraktorer og Konecranes-maskiner i hele Skandinavia.

Siden 2007 har N.C. Nielsen forhandlet Konecranes-gaffeltrucker og -reachstackere på det danske markedet. N.C. Nielsen og Konecranes samarbeider fra før tett på mange fronter og har blant annet utviklet en serie heavy duty-reachstackere (med løftekapasitet på 85–152 t) som selges over hele verden.

Med det nye oppsettet kan N.C. Nielsen dekke alle behov på heavy handling-området – enten det gjelder løsninger med nye maskiner, serviceavtaler, spesialmaskiner, ekstrautstyr eller brukte maskiner.

– Vi starter et nytt kapittel i vår Konecranes-historie. Vi gleder oss over å ha utvidet samarbeidet til å gjelde Norge og Sverige. Vi har etablert et nytt heavy handling-team som skal støtte vår skandinaviske innsats, sier salgsdirektør på N.C. Nielsens heavy handling-område, Max Høegh Nielsen.

Powered by Labrador CMS