Den ambisiøse lederen Kine Stirler Alm liker å gå utenfor komfortsonen.

Ambisiøse Kine leder Logistikkforeningen

Kine Stirler Alm (31) er valgt som ny leder i Logistikkforeningens Østlandsavdeling.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nestleder og fungerende leder Helge Sundby har trukket seg fra styret. Salgssjefen for Industri og logistikk i Randstad Norge (tidl. Proffice) har hatt lederrollen i Logistikkforeningen, Østlandet i syv år.

Kine Stirler Alm, som er kommunikasjonsdirektør i Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg og tidligere leder for Adecco Helse, har bemerket seg som en svært ambisiøs og faglig sterk leder.

I fjor ble hun tildelt andreplassen i Assessits kåring: Årets unge ledere som har basis i solid internasjonal forskning gjennom forskningsprosjekter.

Norges beste unge ledere blir kåret gjennom en avansert prosess med tester og utfordringer. Kine Stirler Alm konkurrerte med 200 kandidater.

Heftige merkelapper

Den nye lederen i Logistikkforeningen, Østlandet har fått følgende karakteristikker: ambisiøs, en kommende stjerne, ønsker å prestere, har høy kapasitet og vil noe her i livet. Kine Stirler Alm skal også like å gå utenfor komfortsonen.

Hun er fortsatt ung, men har bevist gjennom sine egenskaper at hun kan påta seg nye utfordringer og lederoppgaver med stor autoritet og engasjement.

Stirler Alm har tidligere også blitt topp 10 i E24s kåring av unge ledertalenter i 2015. Men allerede i 2011 ble hun utpekt som et ledertalent da hun gikk av med seieren i Adeccos aller første konsernsjefkampanje, der hun blant 1700 toppstudenter landet over gikk av med seieren og fikk sommerjobben som toppleder i Adecco, og en månedslønn på 100.000.

Adecco-leder

I 2012 var hun tilbake i konsernet som leder for Adeccos største distriktskontor på Lillestrøm, før hun ble distriktssjef i 2014. Siden juli 2015 har hun vært leder for Adecco Helse, et viktig satsningsområde for konsernet.

Som leder i Logistikkforeningen, Østlandet, skal Kine Stirler Alm bidra til å styrke logistikkens konkurransekraft, med ca. 450 medlemmer som sparringspartnere.

Hun skal gå i bresjen for årlige konferanser i mars/april og i september. 13.-15. april 2018 blir årskonferansen arrangert på Holmsbu.

Powered by Labrador CMS