Karstein Ahlin, administrerende direktør for Volvo Norge AS, bygger nå opp sin nye organisasjon: Nye Volvo Norge
Karstein Ahlin, administrerende direktør for Volvo Norge AS, bygger nå opp sin nye organisasjon: Nye Volvo Norge

Ny ledergruppe i Volvo Norge AS

Karstein Ahlin ble ansatt som administrerende direktør for Volvo Norge AS for knappe to måneder siden. Nå tar han grep og «rigger» selskapet for framtiden.

Publisert Sist oppdatert

- Noe av det viktigste for oss nå er å rigge oss for fremtiden, slik at vi møter de kravene kundene har til oss som organisasjon, sier Ahlin.

Den første endringen Ahlin gjør starter på toppen. Ledergruppen slankes fra ni til sju, og skal være «mer operativ og fremoverlent», og den skal være mye tettere på kunden.

- Vi ønsker å komme tettere på kundene for å sikre at vi tilbyr den beste løsningen for deres selskaper. Det handler ikke bare om å bygge riktig bil, men alt det som ligger rundt. Våre nye klasseledende og drivstoff-effektive biler kombinert med vårt landsomfattende forhandler- og servicenettverk, er en helt avgjørende faktor for bunnlinjen og driften til våre kunder. Her skal vi helt enkelt være best, sier Ahlin i en pressemelding.

Den nye ledergruppen

Den nye ledergruppen er operativ umiddelbart og har følgende medlemmer:

  • Karstein Ahlin, administrerende direktør
  • Bjørn Inge Haugan, direktør salg, marked og kommunikasjon
  • Bjørn Sverre Erikstein, direktør servicemarked og retail
  • Getnet Shibru, direktør finans og business control
  • Kari Anne Granli, direktør HR
  • Viggo Noreng, salgsdirektør Renault Trucks
  • Bjørn Sverre Erikstein, fungerende direktør Volvo Truck Center

Stillingen som leder for Volvo Truck Center er ikke besatt og rekruttering vil bli igangsatt i løpet av kort tid. Inntil ny person er på plass, vil Bjørn Sverre Erikstein fungere som leder.

- Dette er en av flere endringer som kommer i tiden framover, sier Ahlin, som med det varsler at han ikke er ferdig med å bygge nye Volvo Norge.

Powered by Labrador CMS