Med ett tonn i hylla

Kardex Remstar lanserer en ny lagerautomat med hyller som kan ta inntilett tonn gods.

Publisert Sist oppdatert

XP1000 er Kardex Remstars nye storebror innen lagerautomater. Fra før finnes XP 250, 500 og 700, men den nye automaten er den kraftigste og kan lagre inntil ett tonn per hylle, opplyser selskapet i en pressemelding.

Dermed blir lagerautomater fra Kardex også et alternativ for bedrifter som håndterer tungt gods.

Lagerautomaten har en rekke anvendelsesmuligheter, som for eksempel bufferlagring i produksjonen, forsyne produksjonslinjer, eller lagre produksjonsverktøy eller reservedeler.

Til automaten har Kardex utviklet hyller som tar både en eller to paller, og sammen med manuell eller automatisk uttrekksenhet kan pallene håndteres lett.  For enda enklere godshåndtering kan lagerautomaten leveres med integrert løftekran, som sikrer god ergonomi for operatørene.

- Med den nye Shuttle XP 1000 dekker vi enda flere behov for effektiv godshåndtering, sier Trond Bråten, salgssjef for Kardex Remstar i Norge.

- Med muligheter for pallehåndtering og integrert løftekran, kommer vi med løsninger som er unike i markedet, fortsetter Bråten.

Alle Shuttle XP er utstyrt med den nye, moderne controlleren Logicontrol. Logicontrol kan enkelt integreres mot de fleste ERP-systemer.