Jungheinrich utvider sortimentet

Den tyske truckprodusenten styrker markedsposisjonen med tre automatiske truckvarianter av Auto Pallet Mover ERE 225a.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jungheinrich skriver i pressemeldingen at maskinene gir større fleksibilitet og høyere energisparing for kundene i ulike bransjer.

Den automatiske trucken, Auto Pallet Mover (APM), er en elektrisk ledetruck av typen ERE 225a som kjører på egenhånd i gangene.

Serieprodusert

Som alle andre automatiske trucker er også denne basert på en serieprodusert truck, men denne bidrar til å utvide produktserien til tre automatiske trucker.

Tidligere i år ble både EKS 210a (plukktruck) og ERC 215c (ledestabler) introdusert med svært gode tilbakemeldinger fra markedet.

Jungheinrich utvider sortimentetInterne oppgaver

De automatiske truckene er spesielt utviklet med tanke på gjentagende, interne transportoppgaver. Automatisk utføring av standardoppgaver gir de ansatte mer tid til andre oppgaver.

ERE 225a kan brukes på både automatiske og konvensjonelle lagre. Trucken styres ved hjelp av lasernavigasjon via reflektorpaneler, som kan monteres på reoler, vegger eller søyler.

2,5 tonn

Trucken som er utstyrt med nyeste generasjon 3-faseteknikk, kan transportere last på opptil 2500 kilo. Utover det kan trucken utstyres med ekstra lange gafler, slik at transport av flere paller samtidig er mulig. Som tilleggsutstyr kan sensorer i gaffeltuppene integreres.

Ny trekkvogn

Jungheinrich lanserer også en ny trekkvogn av typen EPS 110. Den er konstruert for transport av passasjerer og gods over lange strekninger.

Flyplasser, messer, fabrikkområder og industrihaller er perfekte bruksområder for denne trekkvognen. En plattform kan også leveres til EPS 110, dette gjør den ideell til transport av varer og gods. Trekkvognen er konstruert for å trekke tilhengere på opptil 1000 kilo.

EPS 110 er, som alle elektriske trucker fra Jungheinrich, utstyrt med siste generasjon 3-faseteknikk. Trekkvognen har høy virkningsgrad og samtidig konstant lavt energiforbruk. EPS 110 oppnår hastigheter på opptil 14 km/h.

Den er utstyrt med en generatorisk brems som gjør at energi tilbakeføres til batteriet når kjørehastigheten reduseres.

Sikkerhet og ergonomi har topp prioritet i denne trekkvognen.

Powered by Labrador CMS