Gul truck fikk rød pris

Jungheinrichs elektriske motvektstruck EFG 4, har blitt anerkjent som «Best of the Best» på Red Dot Design Award

Publisert

Red Dot Award har siden 1955 anerkjent verdens beste og mest nyskapende produkter. En internasjonal jury av uavhengige eksperter fra design, vitenskap og journalistikk velger årlig ut produkter som utmerker seg med høy designkvalitet.

Jungheinrichs elektriske motvektstruck av typen EFG 4 ble i årets utdeling anerkjent som «Best of the Best» i prisutdelingen.

Juryen var spesielt imponert over førerhytte-designet som tilbyr forbedret sikt grunnet smale B-søyler og kompakte mastprofiler. Panoramataket gir også ytterligere sikt mot lasten.

De effektive elektriske firehjulstruckene i EFG 4-serien har en løftekapasitet på inntil 3500 kilo. De er designet for rask håndtering av tung last i intern godstransport og for drift med tilleggsutstyr.

Du kan lese vår test av trucken her:

Førerplassen i EFG 4 er designet med fokus på ergonomi. Lav innstigning, romslig fotbrønn og smal rattstamme gir god plass til knær og ben. Juryen roste truckens ergonomi og fremhevet førersetet og belysningsløsninger.

AMR også priset

AMR-en arculee M ble også hedret av Red Dot Award.

Jungheinrich fikk også en annen heder i kåringen. Den autonome mobile robot arculee M, mottok også en Red Dot Award. Denne AMR-løsningen kan transportere last på inntil 1300 kilo på vanlige lastbærere med en hastighet på 1,6 meter i sekundet. Det avanserte 360° sikkerhetssensorsystemet sikrer trygg navigasjon og samarbeid mellom mennesker og maskin.

arculee M gjenkjenner hindringer av seg selv og tilpasser seg situasjoner for å opprettholde sikkerhet og fleksibilitet. Juryen roste robotens estetikk og teknologi som muliggjør optimal interaksjon mellom menneske og maskin.

Powered by Labrador CMS