– Dale takler nok dette med et dyktig embetsverk å spille på, sier Aps transportpolitiske talsmann, Sverre Myrli. Foto: Per Dagfinn Wolden

– Dette går nok bra

Sverre Myrli, Aps transportpolitiske talsmann og medlem av Stortingets transportkomité ønsker Jon Georg Dale (Frp) lykke til som minister for både samferdsel og justis.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han håper imidlertid at dette er midlertidig, og at det ikke blir en langvarig løsning.

Det betyr at samferdselsministeren må løses fra ministerposten, justis, ganske raskt for å konsentrere seg fullt og helt på transport- og samferdselsoppgavene.

- Samferdsel og justis er to store og viktige områder som bør ha hver sin statsråd, men i en overgangsperiode trur jeg sikkert Dale får dette til å fungere, forteller Myrli til Mtlogistikk. 

Han poengterer følgende:

Jon Georg Dale må nok løses fra ministerposten, justis, ganske raskt for å konsentrere seg fullt og helt på transport- og samferdselsoppgavene. Foto: Per Dagfinn Wolden

- En statsråd administrerer ikke et departement alene. Han har flere i politisk ledelse og et stort og dyktig embetsverk å spille på.

Myrli fortsetter:

- Men med uro omkring omorganiseringer i politiet, passkøer og store utfordringer i domstolene bør det ikke gå lang tid før vi igjen har en justisminister på heltid, avslutter Sverre Myrli.

Powered by Labrador CMS