Skifter spor, men Røros er booket

Odd Ustad skal også i år lede Midt-Norges logistikkarena nr. 1. Trøndernes logistikk-konferanse erden 40. i rekken. For Ustads vedkommende er det den tiende.

Publisert Sist oppdatert

1. januar sluttet Ustad som bedriftsrådgiver i Avantas (tidligere TotalConsult) for å tiltre stillingen som Senior Manager i BDO’s rådgivningsavdeling i Trondheim. BDO er en revisjons- og rådgivningsvirksomhet med nærmere 1200 medarbeidere ved kontorer over hele landet.

Det legger imidlertid ingen demper på hans logistikkengasjement.

Kjernekompetanse

Ustad har bred kjernekompetanse. Siden 1. januar 2000 har han vært seniorrådgiver og partner i Total Consult AS i Trondheim med prestasjonsforbedring og organisasjonsutvikling som hovedarbeidsområde. Foruten leder- og medarbeiderutvikling er spesialisering innen fagområdene kommunikasjon og media sentrale arbeidsoppgaver. Det være seg medietrening, medierådgivning, samt utvikling og implementering av kommunikasjonsstrategier. Han har også de siste årene arbeidet mye med utvikling, implementering og drift av interne skoler, som for eksempel SalMar-skolen, Norgeshus-skolen og PHARMAQademy.

Mediemann

Den tidligere journalisten i Adresseavisen og NRK Radio og TV, informasjonssjef for Norsk Laks og Lillehammer-OL, samt turistsjef i Trondheim, betrakter Røros-konferansen som et profesjonelt arrangement, men samtidig et trygt sted som tar godt vare på deltagerne både faglig og sosialt.

Logistiker

Logistikk er heller ikke noe fjernt område for Ustad som er fast kommunikasjonsrådgiver for Trondheim Havn, styremedlem i Orkdal Transport og med bred erfaring fra verdens beste oppdrettsbransje.

Ustad er opptatt av en effektiv verdikjede gjennom et sterkt, regionalt engasjement.

Røros-logistikk

Odd Ustad har vært fast konferanse-general på den årlige Røros-konferansen til Logistikkforeningen i ni år som konferansier, møteleder og ordstyrer.

7.-9. februar får vi nok en gang oppleve en frisk og opplagt Ustad med full kontroll på Midt-Norges logistikkarena nr. 1. På den 40. logistikk-konferansen i rekken blir Bergstaden igjen krydret med et profesjonelt og innholdsrikt logistikk-arrangement.