Logent leverer til Rimi-Hagens nye matvareprosjekt

Stein Erik Hagen satser igjen på matvarer og får med seg Logent på laget.

Publisert Sist oppdatert

Marked.no er Stein Erik «Rimi»-Hagens nye storsatsing på matvarer levert direkte hjem til forbruker. Nå har selskapet inngått en avtale med Logent om å løse marked.nos vikarbehov, opplyser Loget i en melding.

Avtalen er landsdekkende og omhandler leveranser av personell inn mot lager og distribusjon.

Avtalen innebærer at Logent for en viktig rolle i å levere vikarer til marked.no sitt nyoppussede logistikkanlegg på Østre Aker Vei i Oslo. Videre skal Logent dekke pick-up points i øvrige deler av landet, samt dekke midlertidige behov for distribusjonssjåfører.

- Vi, marked.no, er stolte av bedriften vår og vi merker at det er mange som har lyst til å arbeide her. Vi satser på et samkjørt miljø i hele linjen og alle skal ha et forhold til håndtering av lager, distribusjon, produkter og våre kunder. Logistikkflyten i marked.no vil fokusere på kvalitet til kunde. Det er flott å ha Logent med på laget, og jeg er sikker på at De vil bidra både med dyktige medarbeidere og kompetanse innen logistikk, sier Arve Gøperød, Direktør Supply Chain.

- Vi gleder oss veldig over dette, og det skal bli spennende å få jobbe med marked.no i oppstarten av en meget spennende satsning. Vårt mål er å tilby våre kunder gode og effektive samarbeidsløsninger. At vi får denne tilliten er et tegn på at vi treffer med våre ambisjoner. Med nok en omfattende avtale i land viser vi ytterligere fremskritt og styrker vår posisjon som ledende innenfor logistikk- og industribemanning i Norge og Sverige. Vi er klare for å ta imot bestillingene, sier Mats Halvorsen, Direktør Salg & Marked, Logent AS.

Fakta marked.no

- Tilbyr levering hjemme eller henting av matvarer i poser på hentepunkter.

- Netthandelen Komplett og investeringsselskapene Sundt og Klaveness Marine er inne på eiersiden av Marked Gruppen. 

- Rimi-gründer, milliardær og Orkla-eier Stein Erik Hagen og familien hans er største eier av netthandelen Komplett. 

- Dekker i oppstarten en million potensielle kunder i Oslo-området, og skal utvide til Bergen, Stavanger og Trondheim i løpet av det neste året.

- Levere varer alle dager i uken.

- Leverer de ferskeste produktene innen dagligvare og spesielt fisk- sushi produkter som pakkes noen timer før levering til kunde.