Klar for feiring på ”bøljan” blå

Alt ligger klappet og klart for Futurums 10-årsjubileum.

Publisert Sist oppdatert

«Mr. Futurum», Guttorm Sand og Gustaf Rabo i PostNord Logistics, inviterer til nok en nettverksamling på Color Magic tur/retur Oslo-Kiel.

Dagene 30. mars til 1. april vil det som vanlig settes søkelys på utviklingen av morgendagens transport- og logistikkløsninger.

- Gode krefter bringes sammen for å utvikle nye og mer konkurransekraftige løsninger. Ideer utveksles, nye tanker fødes og erfaringer drøftes, kommer det samstemt fra parhestene Sand/Rabo som har vært kolleger i flere ti-år.

Årets tema er "Hvordan skape konkurransekraft med endrede rammevilkår?" og "Hvordan tilpasse organisasjoner for å møte fremtidens krav?"

Men i år skal det feires ekstra, da det er ti år siden PostNords Futurum ble etablert som eget nettverk for strategiske kunder 16. april 2004.

Behørig markering

Ingen ringere enn Iron Maidens frontfigur, Bruce Dickinson, er blant foredragsholderne.

Han er ikke bare kjent som rockelegende. Han er også pilot, kreativ gründer, markedsdirektør, forretningsmann og fekter. Derfor er kanskje foredraget som har fått navnet «Think outside the box» passende.

Britiske Colin Moon setter søkelyset på kulturkonflikter, kommunikasjon og kulturell kjemi. Moon er en globalt ettertraktet foredragsholder. Han er kjent for å snakke med stor entusiasme, mye humor og stor treffsikkerhet. I 2012 ble han kåret til årets taler.

Sigurd Granmark, tidligere leder av Adidas-gruppen i Norge har lang erfaring som leder av internasjonale selskaper og har mottatt flere utmerkelser for sitt lederskap. Granmark jobber også som mental trener for ledere, trenere og utøvere. I sitt foredrag: «Hvit tiger gir deg optimale forutsetninger for å lykkes», formidler han hvordan noen organisasjoner, utøvere, ansatte og lag alltid klarer å gjenskape de gode resultatene.

Øystein Dolmen, kjent fra «Knutsen og Ludvigsen», er konferansier og litt til på Futurum-konferansen.

Deltagerne venter nok også spent på hva adm. direktør og konsernsjef Håkan Ericsson i PostNord har å fortelle om selskapets fremtidsvyer.

Adm. direktør Robin Olsen i PostNord Logistics AS har også en god del interessant å formidle. Foruten å sitte i PostNords konsernledelse har Olsen overordnet ansvar for selskapet både i Norge og Finland.

Fakta: Futurum

Futurum er regionale nettverk av strategiske kunder av PostNord Logistics AS, og som aktivt bidrar til utvikling av bedre produkter og tjenester for begge parter. Nettverket er et sparrings- og refleksjonssted for utvikling av transport- og logistikkløsninger. I dag er det registrert over 120 medlemmer i Futurum over hele landet. Det er pr. i dag åtte regionale Futurum-avdelinger hvor hver avholder tre møter i året i tillegg til den årlige Futurum-konferansen hvor samtlige deltar.