Jetpak bytter konsernsjef

Konsernsjef i Jetpak, Henrik Ringmar har besluttet å forlate sin stilling.

Publisert Sist oppdatert

Ringmar går til en annen rolle utenfor Jetpak. Styret har utnevnt Kenneth Marx som ny konsernsjef for Jetpak Group AB fra 1 januar 2016.

- Jetpak har hatt en spennende utvikling de siste årene, med geografisk ekspansjon for ekspresstjenester samt vekst innenfor lokal distribusjon, ofte knyttet til det voksende e-handelsmarkedet. I løpet av min tid i selskapet, er jeg stolt over å ha vært en del av har forbedret våre kundeinteraksjoner og utviklet våre tjenester. Jeg ser dette som en god tid til å overlate ansvaret for Jetpak til Kenneth Marx. Han har gode forutsetninger for å fortsette å skape lønnsom vekst for Jetpak, sier avtroppende konsernsjef Henrik Ringmar.

- Jeg vil takke Henrik for solid arbeid med høy kvalitet og forpliktende samarbeid. Henrik har satt et sterkt preg på Jetpaks strategiske- og strukturelle utvikling, sier styreleder John Dueholm og fortsetter:

Styret har utnevnt Kenneth Marx som ny konsernsjef i Jetpak. Kenneth er 51 år og har bred erfaring fra logistikkbransjen, hvor han tidligere har hatt stillingen som administrerende direktør i SAS Cargo. Han er nå Nordic Director, Supply Chain på nederlandsk selskap, Mediq.