ColliCare til Stockholm

ColliCare henter sjef fra Itella og åpner kontor i Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

Kenneth Andersson blir regionansvarlig for ColliCare Logistics nye kontor i Stockholm. Fra før fins ColliCare Logistics AB i Gøteborg og Østersund, med totalt 35 ansatte og en årlig omsetning på 110 millioner svenske kroner.

Som Skandinavias største by og konsumentområde, er Stockholm et viktig område for fremtidig vekst, men også et naturlig knutepunkt mellom våre kontor i Baltikum og Skandinavia. Derfor har ColliCare åpnet et kontor i Stockholm, skriver ColliCare i en pressemelding.

- Etablering i Stockholm gjør det mulig for oss å møte kunder i Skandinavias største forbrukerområde på deres hjemmebane. Utvikling og vekst er i ColliCares ånd. Vi har store forventninger til de nye mulighetene etableringen i Stockholm gir, sier toppsjef for ColliCare i Sverge,  Magnus Yverås.

Regionsjef Kenneth Anderson kommer fra Itella Logistics, der han har vært salgs- og markedssjef og senest daglig leder med ansvar for veitjenestene i Sverige.

- Jeg ser frem mot å kunne tilby kundene i regionene konkurransekraftige løsninger gjennom ColliCare Logistics’ nettverk og produkter, sier Andersson.