SAGAsystem på lag med Squarell

  Ønsket om et forsprang på konkurrentene, gjør at SAGAsystem og Squarell blir partnere i Norge og Norden.

Publisert Sist oppdatert

 

Partnerskapet inkluderer SAGAsystems patenterte Driver Awarness Program-løsning (DAP) og tilhørende GPS-moduler, samt Squarells ledende uavhengige hardware for datafangst fra kjøretøy, opplyser selskapene i en pressemelding.

- Vi har allerede jobbet med Squarell i flere år og vet at de stiller de høyeste krav til utstyr og leveranser. Det sikrer at vi får levert de beste dataene til våre kunder, og at selve hardwaren ikke forringer garantien på materiell. Dette er avgjørende for oss og våre kunder, sier Robert Barth Jacobsen hos SAGAsystem.

Det tette samarbeidet befester ambisjonen om å være ledende innen komplette flåtestyringssystemer for buss- og transportselskap, samt å sikre seg et forsprang på konkurrentene i det norske og nordiske markedet.

- Sagasystem er en av disse partnerne med en klar visjon på markedet. Vi tror dette samarbeidet er gunstig for begge selskaper. Det er også gunstig for eiere av kjøretøyflåter som ønsker å tilfredstille sine behov for en effektiv løsning, som også er enkel i bruk, sier Niels Vos, International Account Manager i Squarell.

SAGAsystem Norge startet i 2006 og driver med salg av GPS teknologi og tilhørende hardware. Selskapet tilbyr også web-baserte løsninger for økt effektivitet, bedre lønnsomhet og reduserte kostnader for bedrifter med kjøretøy.