Ny markedsdirektør i Oslo Havn

Siw Hauge (45) er ansatt som ny direktør for marked, kommunikasjon og miljø i Oslo Havn KF.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med en stor omorganisering har Oslo Havn KF opprettet en avdeling for marked, kommunikasjon og miljø med elleve ansatte. Den avdelingen skal Siw Hauge lede.

Avdelingen er ansvarlig for markedsstrategi, nye kunder og forholdet til media, naboer og byboere for øvrig. Miljøsatsing er også en viktig del av avdelingens portefølje.

- Jeg ser frem til å jobbe med kunder og ansatte i Norges største offentlige havn. Oslo Havn KF går nye veier for å bli mer aktiv i arbeidet for å finne nye kunder, samtidig som vi ivaretar det gode og langsiktige forholdet til våre nåværende kunder, sier Siw Hauge.

Hauge har hovedfag i historie fra Universitetet i Bergen, med tilleggsutdannelse innen journalistikk og kommunikasjonsledelse fra BI. De siste to årene har hun vært direktør for kommunikasjon, samfunnskontakt og merkevarebygging i Felleskjøpet Agri. Hauge har også bakgrunn som kommunikasjonsdirektør i kraftbørsen Nord Pool Spot, kommunikasjonssjef i Nokia, og hun har mange år bak seg i Orklakonsernet, som da også omfattet det internasjonale industriselskapet Borregaard.